Roza Oro Collection – personalitatea bijuteriilor tale !

Cauti verigheta perfecta, pentru cea mai importanta zi din viata ta ?

Iti doresti cel mai frumos inel de logodna, care sa-ti aminteasca mereu de clipa in care ai spus ‘Da’ ?

Vrei bijuterii de calitate, cu finisaje impecabile si la preturi accesibile ?

Nu stii de unde sa-ti iei modele unicat de verighete, prelucrate manual, din aur galben, alb sau roz, cu monturi speciale si aplicatii diverse ?

Compania Roza Oro Collection din Satu Mare este partenerul ideal de care ai nevoie in astfel de situatii!

Firma Roza Oro Collectionse poate mandri cu experienta pe care o are in domeniul bijuteriilor, calitatea serviciilor oferite clientilor si produsele speciale pe care le realizeaza impunand-o ca lider pe piata romaneasca.Roza Oro

In oferta companiei gasesti varietate de modele de verighete, inele de logodna, si lanturi, toate fiind realizate cu migala, de mesteri priceputi, atenti si talentati.

Toate produsele purtand marca Roza Oro Collection sunt de calitate superioara, cu design unic, realizate manual, cu scule si tehnologii de ultima generatie.

Si pentru ca sunt cei mai buni, specialistii Roza Oro Collection pot sa va ofere oricand verighete si inele inedite, cu un design personalizat, pe masura gusturilor si preferintelor dumneavoastra.

Solicitarile si comenzile primite sunt preluate si rezolvate cu maxima operativitate, compania Roza Oro Collection punand un accent deosebit pe multumirea fiecarui client.

Verighetele si inelele de logodna realizate manual poarta amprenta marilor case de moda de peste hotare, stilurile fiind diferite, in functie de preferintele clientilor.

Roza Oro 1Pentru cei interesati, compania Roza Oro Collection va mai sta la dispozitie si cu o multitudine de servicii de specialitate, realizate la cele mai inalte standarde precum turnare, prelucrare, montare, rafinare, gravare, inscriptionare sau modificare ori curatarea bijuteriilor de toate tipurile.

Lider recunoscut in domeniul bijuteriilor speciale, Roza Oro Collection va ofera sansa de a admira de aproape toate produsele sale, compania avand o retea de  showroom-uri deschise in tara,  pentru clientii din orice colt al Romaniei.

Atenti, dedicati si responsabili, profesionistii Roza Oro Collection sunt singurii care pot da o valoare deosebita celui mai important eveniment din viata ta, oferindu-ti produse unicat, realizate manual.

Verighetele manuale din aur purtand amprenta Roza Oro Collection sunt realizate cu migala, personalizate si cu un design special, atent ales impreuna cu clientii.

Specialistii companiei va pot realiza orice model de verighete doriti, din diferite materiale : aur-galben, alb sau rosu, argint, titan, tunsten, paladiu sau platina.Roza Oro 2

In topul preferintelor  clientilor raman tot verighete realizate manual din aur, platina fiind inca considerat un material destul de scump.

In magazinele Roza Oro Collection gasesti o multitudine de modele de verighete, de la cele avangardiste, la cele clasice, late sau subtiri, cilindrice sau unghiulare, cu modele sau cu pietre pretioase incrustate.

Alege unicitatea, stilul si simplitatea, alege designul personalizat pentru cea mai speciala zi din viata ta !

Alege verigheta care sa te reprezinte, alege din oferta companiei Roza Oro Collection !

Roza Oro Collection – personalitatea bijuteriilor tale !

Contact :

Judeţ: Satu Mare
Localitate: Satu Mare
Adresa: Aurel Vlaicu nr.127
Telefon: 0261 770141
Fax: 0261 770141

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa precizezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de reducere de pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici !