Niba Logistic Bucuresti – si traficul rutier devine mai sigur!

Cauti diverse garduri de protectie, limitatoare de viteza, balize sau separatoare de sens, de calitate superioara?

Ai nevoie de indicatoare rutiere performante, la preturi fara concurenta?

Vrei lampi si conuri de trafic, plase si oglinzi?

Compania Niba Logistic din Bucuresti  este in acest caz, partenerul tau ideal!niba

Avand 6 ani de experienta in domeniul proiectarii, producerii si comercializarii produselor destinate sigurantei traficului rutier, compania Niba Logistic din Bucuresti are pentru tine oferta completa in domeniu, la cele mai bune preturi de pe piata.

Niba Logistic din Bucuresti este lider pe piata de profil, firma remarcandu-se prin promptitudinea si profesionalismul cu care preia si onoreaza fiecare proiect venit din partea partenerilor de afaceri.

Toate produsele aflate in oferta Niba Logistic din Bucuresti, sunt realizate din materii prime de calitate, acestea fiind rezistente, fiabile si cu o durata mare de viata. In plus, Niba Logistic respecta toate normele in domeniul protectiei mediului inconjurator, pe tot parcursul proceselor de fabricatie.

Balizele antiorbire sunt produse la mare cautare in ultima perioada, compania Niba Logistic Bucuresti avand pentru cei interesati diferite modele si tipuri.
niba 1Fabricate din material plastic, foarte rezistent, de culoare verde si avand fete duble, balizele antiorbire comercializate de Niba Logistic Bucuresti pot fi prevazute, la cerere, cu materiale reflectorizante.

Preturile produselor sunt cele mai bune de pe piata.

Realizate special pentru prevenirea fenomenului de orbire ce apare pe timpul noptii, ori de cate ori din sens opus ruleaza autovehicule, balizele antiorbire pot fi gasite in oferta companiei Niba Logistic Bucuresti, la dimensiunile 900x170x40 mm. Trebuie sa stii si ca sistemul de prindere pe guardrail este fabricat prin injectie, dintr-un material foarte rezistent, care nu se deterioreaza in timp, poliamida cu fibra de sticla.

Fixarea balizelor antiorbire se face cu usurinta,  prin intermediul sistemelor diverse ce sunt amplasate pe parapetii segmentului de drum.

Balizele antiorbire realizate si comercializate de catre compania Niba Logistic din Bucuresti sunt realizate la standarde ridicate de calitate, acestea  indeplinind toate normele europene si internationale in domeniul sigurantei rutiere.

Pentru produse de calitate, garantate de un specialist in domeniu, alege colaborarea cu Niba Logistic Bucuresti!

niba 2

De ce sa nu faci totul pentru a preveni eventualele incidente rutiere nedorite?

Profesionistii companiei Niba Logistic din Bucuresti sunt gata sa-ti ofere consultanta tehnica de specialitate pentru a te ajuta sa alegi produsele ideale de care ai nevoie.

Alege colaborarea cu Niba Logistic Bucuresti, firma mereu pregatita sa-ti ofere produse special destinate sigurantei pe drumurile publice!

Niba Logistic – garantia sigurantei traficului rutier !

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: B-dul Obregia nr.25, bl.I4A, sc.C, apt.65, Sector 4
Telefon: 0743066616
Fax: 0216841885

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-bi, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!