Transforce, oriunde in Europa, in cel mai scurt timp!

transforce

downloadLivrarea marfurilor in timp util si in conditii excelente de pastrare este o prioritate pentru orice societate comerciala.

Livrarea profesionista a marfurilor poate influenta pozitiv imaginea companiei, fiind un atuu pe care toti clientii il vor aprecia. Aceasta presupune un departament intreg de transport de marfa, investitia intr-un parc auto si gasirea unei echipe de soferi profesionisti si de incredere.

Pentru companiile mici si mijlocii aceasta investitie este imposibil de facut, de aceea metoda cea mai avantajoasa devine cea de a apela la o companie specializata in transportul de marfuri.

Astfel managerii firmelor producatoare se vor putea ocupa strict de preluarea comenzilor si fabricarea marfurilor, pentru ca mai apoi sa le asigure transportul prin intermediul unei companii care va livra in timp util produsele comandate.

download (1)Compania Transforce din Timisoara este una dintre cele mai profesioniste in domeniul transportului de marfuri intern si international. Aceasta are un parc auto extrem de diversificat, pentru a putea asigura transportul unor marfuri cat mai variate. Astfel, Transforce are autoutilitare menite de a transporta marfuri generale, utilaje agricole si industriale, marfuri industriale, marfuri din industria alimentara, echipamente electrice, marfuri frigorifice, etc.

Compania a luat fiinta in urma cu 10 ani si a inceput cu un camion. Profesionalismul si calitatea serviciilor au favorizat o continua dezvoltarea a acesteia. In prezent este una dintre cele mai mari companii de pe piata locala evidentiindu-se prin siguranta si certitudinea serviciilor oferite, putand acoperi orice ruta europeana.

Pentru a eficientiza procesul reparatiei si intretinerii parcului auto, in cadrul aceluiasi grup de firme s-a infiintat Transforce Sevices. Aceasta este specializata in reparatia de camioane si autotutilitare de transportat marfa atat din propriul parc auto, cat si din afara acestuia.

download (2)Datorita unui mare volum de munca, Transforce a creat o casa de expeditii, cu scopul de a eficientiza serviciile in favoarea clientilor. Astfel, casa de expeditii pe line ofera clientilor servicii ireprosabile, preluand in cel mai scurt timp comanda acestora.

Toti soferii de la Transforce au o experienta considerabila in domeniul transportului intern si international si efectueaza transporturile de marfa cu promptitudine si siguranta. Acestia cunosc cele mai bune drumuri, de aceea marfa transportata nu sufera modificari din pricina unui transport defectuos.

Echipa de profesionisti de la Transforce manevreaza marfa dumneavoastra cu respect, incercand s-o pastreze cat mai intacta pana la destinatie.

Un alt aspect important pentru compania Transforce este ca marfa sa fie livrata in cel mai scurt timp posibil, pentru ca serviciile oferite sa fie cat mai eficiente.

Pentru toti cei care necesita servicii de transport marfa, Transforce va asigura cele mai bune conditii ale transportarii acesteia prin folosirea celui mai adecvat tip de camion.

Transforce detine un parc auto extrem de divers. Acesta include trailere transport utilaj, trailere extensibile, camioane cu prelata, comioane deschise, camioane speciale, jumbo, dube frigorifice, camionete 7.5 tone, busuri transport expres 1.5 tone.

Marfa ce poata fi transportata in aceste autoutilitare este extrem de diversa, de la marfuri generale, la marfuri din industria farmaceutica, marfuri din industria automotivelor si pana la produse de cauciuc, de mase plastice sau marfuri frigorifice.

Tranceforce va ofera servicii ireprosabile de transport marfuri oriunde in Europa, in cel mai scurt timp!

Transforce S.R.L.

Adresa: Str. Sf. Apostoli Petru si Pavel, Nr. 36

300264 Judeţul Timiş Timişoara

E-mail: office@marfuriagabaritice.com

Telefon: 0256.212.128 Mobil: 0740-303.865 ; 0748-033.786 ; 0748-033.787

Fax: 0256.225.525