Oale de condens de la Facility Distrib – achizitioneaza produse de calitate!

Esti interesat de niste oale de condens pe care sa le poti folosi in aplicatiile tale industriale? Ai vrea sa ai siguranta ca le vei cumpara de la un furnizor autorizat in astfel de produse? Cei de la Facility Distrib dispun de tot ce este necesar pentru ca tu sa iti poti face treaba ca la carte.

Aceste oale de condens te scapa cat de repede de aerul din spatiile de lucru fara ca tu sa fii nevoit sa depui niciun fel de efort. Asigura-te ca optezi pentru cele mai bune produse pentru tine si adreseaza-te celor de la Facility Distrib pentru mai multe informatii! Ia-ti adio de la condens mai repede decat poti crede doar cu Facility Distrib!

La ce se refera oale de condens?

Cati dintre noi nu ne dorim sa scapam intr-un mod cat mai simplu de condensul din diferite spatii fara sa fie nevoie sa cheltuim foarte multi bani? Astazi, se poate extrem de simplu si eficient: ai nevoie doar de niste oale de condens care sa isi faca treaba: pentru cei care nu sunt in domeniu, aceste oale de condens fac trimitere la valvele automate cu rol in descarcarea condensului generat in retelele de distributie fara sa existe vreun risc de pierdere a aburului.

Poate fi vorba despre oale de condens cu plutitor sau bi-metal care nu fac altceva decat sa purjeze aburul existent in instalatii. In acest, aburul ajunge sa fie eliminat din instalatii, iar oalele de condens sunt adaptabile, in scurt timp, la variatiile ce pot aparea in materie de presiune si debit. De cele mai multe ori, se opteaza pentru aceste oale de condens cand vine vorba de instalatii de abur saturat si suprasaturat: in aceste cazuri, aburul are o presiune mica sau medie.

La baza acestor oale de condens sta o capsula termostatica necesara in vederea evacuarii aerului de pornire. Cat despre montarea acestor produse, este nevoie ca ele sa fie instalate orizontal sau vertical. Dar mare atentie la faptul ca bratul plutitorului sa fie in pozitie orizontala astfel incat in momentul ridicarii si coborarii, miscarea sa se faca vertical. Poti avea in vedere aceste oale si pentru aplicatii in care este necesara drenarea continua.

Daca vei alege sa iti cumperi oale de condens de la un furnizor autorizat, tu vei avea parte de produse rezistente la temperaturi ridicate si la coroziune, usor de montat si instalat, cu deschidere si inchidere precisa si fara articulatii.

Cum poti intra in posesia unor oale de condens?

Facility Distrib comercializeaza oale de condens pe care tu poti sa le folosi pentru aplicatiile dorite. In cazul in care nu stiai, aceasta firma furnizeaza clientilor echipamente si consumabile industriale utile in sectorul alimentar, dar si in alte domenii industriale.

Punctul de distributie a acestor produse este in Bacau, iar pentru mai multe informatii cu privire la produsele comercializate, poti accesa pagina de Internet a firmei. Totodata, reprezentantii Facility Distrib iti pot sta la dispozitie cu lamuriri potrivite nevoilor tale. Alege sa iti achizitionezi de la aceasta companie produse necesare in procesul de productie si pentru spalare si dezinfectare si vei avea numai de castigat in urma alegerii tale!

Facility Distrib – oale de condens de cea mai buna calitate!