Linii de imbuteliere – Succes in afaceri cu produse de la Facility Distrib

531948_109903555872390_1762534027_nPlanul tau de afaceri incepe sa se concretizeze? Ti-ai propus sa lucrezi in domeniul alimentar si sa scoti la vanzare doar produse romanesti? Atunci asigura-te ca le vei prepara si ambala in conditii corespunzatoare. Compania Facility Distrib te ajuta in acest sens cu linii de imbuteliere!

Linii de imbuteliere – informatii pentru intreprinzatori

Sfatul oricarui afacerist de succes este sa te axezi pe o nisa din public si sa-ti dezvolti oferta in mod constant. Din categoria produselor autohtone fac parte si fructele, si legumele. Daca te pricepi la ales fructele, spre exemplu, atunci ofera-le clientilor compot de caise, magiun de prune veritabil, gem de mere, dulceata de capsuni s.a.m.d. Cand iti pregatesti cateva borcane pentru consum propriu, nu e nevoie decat sa sterilizezi recipientele. Cand insa numarul consumatorilor creste foarte mult, iti e imposibil sa procedezi exact la fel, intrucat nu ai avea timp. In asemenea situatii, ai nevoie de linii de imbuteliere. Rasfoieste oferta Facility Distrib si cumpara asa ceva.

Aceasta se adreseaza atat persoanelor care vor sa imbutelieze bere, suc si apa minerala, cat si celor care prefera sa scoata pe piata sosuri, conserve si compoturi de cea mai buna calitate, realizate din produse romanesti.

Linii de imbuteliere de la Facility Distrib!

In oferta de linii de imbuteliere vei gasi: pasteurizatoare flash (pentru bere, lapte, suc), module de pasteurizare, sisteme si control pentru cazan, pompe centrifugale, oale de condens, masini de ambalare „bag in box”, masini de spalat navete plastic, transportoare cu role s.a.m.d. De asemenea, sunt la vanzare si masini de etichetat si masini de insurubat / presat capace. Cine doreste, poate achizitiona fie linii de imbuteliere complete, fie doar masini separate. Cu ajutorul acestora scoti produsele spre comercializare in PET-uri, sticle sau flacoane speciale.

Bineinteles, in afara de fructe si legume, poti vinde si lactate. Pentru a pasteuriza laptele, spre exemplu, ai nevoie de pasteurizatoare flash. Rolul acestora este de a distruge microflora si bacteriile inainte ca laptele sa fie trimis spre ambalare. Procesul se face cu ajutorul unui agent de pasteurizare, in acest caz fiind vorba de apa fierbinte sau de aburi.

 

De ce linii de imbuteliere de la Facility Distrib?

 

Pentru a le oferi clientilor produsele cele mai calitative, este necesar sa acorzi importanta nu doar ingredientelor in sine, ci si modului de ambalare, respectiv imbuteliere. Noi, cei de la Facility Distrib, te asteptam sa rasfoiesti oferta de linii de imbuteliere si sa alegi ce iti place, intrucat produsele sunt realizate din inox alimentar. Acesta este un material care nu prezinta nici un pericol pentru sanatatea clientilor. Pentru si mai multa siguranta, trebuie sa stii ca produsele din oferta de linii de imbuteliere au certificate emise de Ministerul Sanatatii, prin care se autorizeaza utilizarea lor si faptul ca nu reprezinta vreun pericol pentru client.

 

Nu mai astepta! Deschide-ti acum afacerea la care visezi de mult timp! Pentru a avea un numar cat mai mare de clienti chiar din primele luni, foloseste linii de imbuteliere din oferta Facility Distrib! Au certificatele necesare, emise de organe abilitate, sunt realizate din materiale de calitate superioara si nu costa mult.

 

Date de contact

Adresa: Bacsu, str. Gh. Donici, nr. 1

Telefon: 0371.159.978