Suruburi – Oferta completa, pentru toate domeniile, in catalogul Bendkopp

bendkoppPentru a-ti desfasura activitatea in conditii optime, indiferent de domeniu, compania Bendkopp iti recomanda sa folosesti suruburi de cea mai buna calitate. Sunt facute din materiale rezistente si o durata de utilizare foarte indelungata! Solicita o oferta pentru ele!

Suruburi – Utile indiferent de domeniu

In extrem de multe domenii de activitate se folosesc suruburi. Indiferent ce ai face, la un moment dat trebuie sa imbini doua lucruri, sa fixezi ceva, sa faci legatura intre niste parti etc. Nimic nu e mai potrivit in asemenea situatii decat surubul. Cumpara ce iti trebuie din oferta Bendkopp!

Poti comanda suruburi de mai multe feluri, si anume: cu cap inecat, cu cap bombat, pentru lemn, cu cap inecat, pentru tabla, pentru beton, pentru gips carton, cu cap plat, autoforante, autofiletante s.a.m.d.

Sunt caracterizate de urmatoarele aspecte:

– durata de utilizare indelungata;

– pot avea locas hexagonal, hexagonal cu guler si torx;

– tipurile de filet si crestarile difera de la model la model;

– majoritatea sunt facute din otel sau din aliaje de otel. Daca insa ai nevoie, din oferta Bendkopp poti comanda si suruburi din cupru sau inox si aluminiu;

– prezinta rezistenta la coroziune prin galvanizare ori alte metode.

Despre suruburile pentru metal se stiu cateva lucruri. Sa vedem ce trebuie spus despre cele pentru lemn si placi:

– au tija conica, al carei filet se subtiaza spre varf;

– mesterii pregauresc intotdeauna materialul in care va fi infiletat surubul. Cu siguranta, ai observat acest lucru la cei care repara mobilierul, spre exemplu;

– pentru placi aglomerate sunt recomandate suruburi cu filet autotaietor. Avand varf special creat, nu mai e necesara pregaurirea.

Bendkopp – Important furnizor de suruburi

In oferta companiei Bendkopp gasesti o gama foarte variata de produse. Poti achizitiona materiale pentru instalatiile electrice, termoizolant, scule electrice, aparate de masura si control, produse de feronerie, izolanti, adezivi, scule de mana, instrumente pentru fixari schele si nu numai.

Datorita faptului ca oferta este foarte variata si raspunde cerintelor pietii, dar si pentru ca angajatii sunt prompti si trateaza cu profesionalism fiecare comanda, firma are un portofoliu impresionant de colaborari, in cei peste 15 ani de activitate in domeniul organelor de asamblare dezvoltandu-se in mod constant.

Initial, a fost o companie de dimensiuni mai mici, regionala. Avandu-se insa in vedere mai multe criterii, a ajuns rapid la standardele unei companii de talie internationala, astfel ca in 1999 a incheiat un contract de parteneriat cu organizatia nemteasca SES.

De ce sa cumperi suruburi si alte produse din oferta Bendkopp? Iata cateva motive:

– experienta indelungata in domeniu;

– oferta foarte variata;

– comert de produse de calitate foarte buna, la preturi accesibile.

Mai trebuie mentionat ca acestea sunt realizate din: cupru, otel, oteluri aliate, inox si aluminiu, bineinteles conform standardelor DIN / ISO / AISI / STAS.

Comanda si foloseste suruburi din oferta firmei Bendkopp! Calitatea si durabilitatea lor iti sunt garantate din start. Plaseaza o comanda cat mai repede! Daca doresti informatii suplimentare, discuta cu specialistii companiei.

Date de contact

Adresa: Cluj-Napoca, str. Fabricii de Chibrituri, nr. 6-10

Telefon: 0264.455.515, 0264.454.278, 0264.455.385, 0264.454.391