Odette Ballet School-Scoala de balet sectorul 5. Arta gratiei, de la cele mai fragede varste

ballerina4Vrei ca fetita ta sa invete de mica arta miscarii, a gratiei si totodata sa-si dezvolte abilitati unice? Baletul ii poate schimba viata si ii poate deschide perspective fascinante. Comparativ cu alte discipline, baletul furnizeaza emotii, astfel ca micuta se va indragosti rapid si iremediabil de aceasta activitate. Viitorul pe poante arata bine!

Cauti o scoala de balet sectorul 5?  Odette Ballet School este locul in care fetitele invata arta dansului si totodata o sursa de inspiratie pentru viitor. Infiintata in 2009, scoala de balet sectorul 5 ofera elevilor cursuri care ii ajuta sa simta muzica si ritmul, dar si sa aiba grija de expresivitatea corporala. Se pune accentul pe disciplina, dar si pe dezvoltarea personala.

Elevii inscrisi la Odette Ballet School, scoala de balet sectorul 5, sunt atent selectionati. Mai exact, cei inscrisi trebuie sa treaca de un test sustinut. Astfel, vor fi create grupe de incepatori, grupe de avansati, si grupe dedicate elevilor ce pot practica balet de performanta.

Cursurile sunt special concepute pentru a-i ajuta pe elevi sa isi dezvolte rezistenta fizica, psihica si emotionala. Rezultatele vin de la sine, la fel si pasiunea pentru aceasta disciplina nobila!

Scoala de balet sectorul 5-Odette Ballet School, succesul vine pe poante

Este in voga ca micutii cu varste fragede sa aiba activitati extrascolare variate. Unii prefera pianul, altii artele martiale, insa atunci cand vine vorba de fetite, baletul este prioritar. Si nu intamplator! Baletul este mai mult decat un simplu dans. Este o arta in sine si totodata o disciplina riguroasa, care a dat lumii mari valori.

De ce este ideal sa alegi baletul pentru copilul tau?

Orice activitate ce implica efort fizic este benefica pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Baletul insa vine cu un set unic de avantaje. Datorita baletului, copiii devin puternici din punct de vedere psihic si devin familiarizati cu conceptul de munca, de efort, de satisfactie persoanala. Mai mult, baletul incurajeaza respectarea profesorilor si a indicatiilor lor. Vorbim despre un comportament asumat si bine format.

Pentru ca baletul se exprima prin miscari precise, corpul se dezvolta intr-o maniera impecabila. Baletul dezvolta multa energie, creativitate in miscari, si in plus, modeleaza aspectul picioarelor si al soldurilor. Copiii vor fi mult mai atenti la dieta si vor invata sa aiba o nutritie adecvata pentru a-si mentine corpul in forma. De asemenea, au accesul la cultura, prin prisma muzicii clasice.

Baletul ajuta la relaxarea organismului, la o mai buna concentrare, dar si la oxigenarea optima a creierului.

Pe scurt, ai toate motivele sa-ti inscrii copilul  la balet. Odette Ballet School, scoala de balet sectorul 5,are ca misiune educatia prin dans si formarea de caractere puternice.

Cursurile de balet clasic se desfasoara sub atenta indrumare a  prof. coordonator si coregraf Popescu Daniela Carmen, intr-un cadru placut, de bonton.

Prin aceste cursuri, copilul devine mai sanatos si are posibilitatea de a obtine perfromante in domeniul artei. Cei inscrisi au, de asemenea, ocazia sa participe la diverse evenimente, spectacole si concursuri nationale si internationale.

Pentru inscrieri la scoala de balat sectorul 5, acceseaza www.odette-school.ro.