Optati pentru carti de vizita simple, elegante si usor de parcurs

carti de vizita

carti de vizita

Orice prim-dialog in lumea afacerilor se incheie prin schimbul de carti de vizita, insa de cele mai multe ori acestea sunt aruncate intr-un suport, sau in acel sartar plin de hartii neimportante si uitate acolo. Acest lucru se intampla de cele mai multe ori si din cauza aspectului pe care cartile dumneavoastra de vizita il au. Suntem Embo Lux iar prin serviciile noastre profesionale de prin, embosare si procesare a hartiei dorim sa fim partenerul dumneavoastra spre succes. Spuneam intr-un articol recent despre factorul de “wow” al unor carti de vizita si cum puteti folosi aceste mici lucruri pentru a atrage parteneri si atentia celor cu care doriti sa incheiati parteneriate de succes. Ei bine, in acest articol vom discuta despre informatiile ce trebuiesc incluse intr-o carte de vizita si mai ales, despre modul in care acestea pot fi evidentiate prin diferite efecte cromatice sau chiar in relief.

Despre acel tip de carti de vizita pe care nu il mai scoti niciodata din sertar

Nu exista persoana care sa nu detina minim 3 carti de vizita care sa contina atat de mult text si informatii (de multe ori inutile) incat sa dea senzatia unei lecturi in proza contemporana. Bineinteles, exageram totusi, dar intr-adevar, amplasarea unei cantitati enorme de informatie pe o carte de vizita duce in mod direct la inundarea privirii, lucru ce face ca unei persoane sa ii fie foarte greu sa identifice datele necesare pentru a va contacta (de exemplu)

Acest gen de carti de vizita pot fi comparate si cu acele firme care ofera intr-un singur sediu atat Asigurari, Amanet, Schimb Valutar, articole vestimentare, plati facturi, jucarii, bauturi racoritoare, tacamuri si vesela, jucarii de plaja… Toate in doar 30m2… Suna a balci, insa la fel este perceptia in cazul unor carti de vizita in care sub numele si prenumele respectivei persoane este insirata o enumerare fara sfarsit.

Secretul unei carti de vizita elegante este simplitatea, bunul gust si informatia accesibila

Tot timpul am considerat ca in afaceri secretul atragerii de noi parteneri si clienti sta in a le declansa acestora curiozitatea. Cu ajutorul unor carti de vizita cu un design atractiv in care sa fie trecute doar informatiile care conteaza cu adevarat, veti reusi mai mult decat sa atrageti o prima atentie, ci chiar sa treziti interesul persoanei care primeste cartea dumneavoastra de vizita.

Practic, cele mai de succes carti de vizita trebuie sa contina numele si prenumele persoanei in cauza, functia sa (optional daca aceasta poate fi dedusa prin grafica cartii de vizita), un numar de telefon sau un site de unde aceasta poate fi contactata. Evidentierea numelui o putem face folosind tehnica de embosare, scoatere in relief,  ofera un plus de eleganta oricarei carti de vizita iar daca doriti sa adaugati o nota de care si persoanele cu deficiente de vedere pot profita, puteti folosi embosarea Braile. De asemenea, puteti folosi embosarea si pentru codurile QR ale cartilor de vizita digitale.

Ca si concluzie putem spune ca in principiu, simplitatea este cheia unei carti de vizita reusite si nu numai. Noi va asteptam pe pagina de internet Embo Lux cu servicii profesionale de print si produse tipografice cu sau fara efect de emboss.

admin

admin