Parchet fag – alegerea pentru o pardoseala rezistenta si un aspect deosebit

parchet fag

parchet fag

Pentru ca orice locuinta sa fie cat mai frumoasa si primitoare, este nevoie de finisaje exceptionale, mobilier potrivit si desigur, cat mai multe materiale naturale, care sa ofere confort si un mediu cat mai sanatos. Dintre toate finisajele, peretii si pardoseala ocupa cel mai mult spatiu. De aceea, trebuie sa ne asiguram ca alegem materiale de buna calitate, care sa reziste in timp si sa ne protejeze de frig sau caldura prea mare. Atunci cand vine vorba de parchet, lemnul reprezinta una dintre cele mai bune si accesibile solutii.

Foresta Prod va intampina cu o gama variata de parchet masiv obtinut din lemn de calitate superioara, din esente diferite. Astfel, puteti opta pentru parchet din fag, nuc, frasin, stejar sau cires, fiecare dintre acestea avand farmecul lor. Dintre toate, in acest articol ne vom referi la parchet fag, un lemn rezistent si cu o nuanta placuta.

De asemenea, echipa Foresta Prod va sta la dispozitie si cu servicii de masurare, proiectare si montaj parchet, astfel ca va puteti asigura de calitatea lucrarii. In plus, pasiunea pentru lemn si prelucrarea acestuia, contribuie la fabricarea unui parchet lucrat cu atentie chiar si pentru cele mai mici detalii. Iar daca sunteti norocosi, veti putea beneficia de reducerile ocazionale la toate produsele de aici.

Ce nu stiati despre parchet fag?

Lemnul de fag este foarte des folosit ca lemn de foc, dat fiind ca are proprietati deosebite (arde cu putin fum si are un randament crescut). De asemenea, fagul este apreciat si utilizat si in industria constructiilor, cat si in domeniul productiei de mobilier. Datorita proprietatilor sale, fagul este la fel de potrivit si pentru pardoseala, astfel ca exista o gama generoasa de parchet fag pe piata de specialitate.

Nuantele lemnului de fag variaza de la gri deschis pana la nuante de rosu, in functie de temperatura si zona geografica in care creste. Textura sa este una destul de fina, insa cu nervuri puternice, ceea ce ofera frumusete si originalitate. Este intersant de stiut ca in timpul  prelucrarii, lemnul de fag este supus  procesului de aburire, in urma caruia acesta poate capata  nuanta de rosu inchis. De aceea, optiunea unui parchet fag este mereu interesanta daca va doriti ceva special pentru locuinta dumneavoastra.

Parchetul de fag induce o atmosfera calda si prietenoasa in orice tip de incapere,indiferent de stilul in care este decorata. Deoarece lemnul de fac este rezistent si aspectuos, acesta este binevenit in orice proiect de amenajare interioara. Insa, in ciuda calitatilor sale, fagul nu este recomandat pentru sistemele de incalzire prin pardoseala.

Afla mai multe despre parchet fag de la specialistii Foresta Prod!

Natura are grija de noi si de locuintele noastre, iar lemnul este una dintre cele mai importante surse de material. Prin urmare, daca va doriti parchet fag de cea mai buna calitate, Foresta Prod va sta la dispozitie cu oferte excelente. Tot aceasta firma va poate oferi si servicii de proiectare, masurare si montaj parchet, profesionalismul fiind important.

admin

admin