Pentru coltare bucatarie de inalta calitate si la preturi avantajoase, acceseaza www.zimobila.ro !

coltare bucatarie

Daca iti doresti ca bucataria ta sa fie amenajata corespunzator, asa cum iti place si cum iti doresti, apeleaza cu incredere la Zimobila.

www.zimobila.ro este un magazin online care vine intampinarea clientilor cu o gama variata de piese de mobilier, precum: coltare bucatarie, mobila dormitor, sifonier, paturi, comode, scaune pentru birou, de bar, de bucatarie si saltele.

Coltarul de bucatarie este o piesa foarte importanta, care se potriveste in special bucatariilor de dimensiuni reduse, de regula bucatariile de la bloc.

Vrei sa-ti mobilezi bucataria si cauti un furnizor de incredere care sa-ti ofere coltare de bucatarie de inalta calitate si la preturi avantajoase? Zimobila este raspunsul perfect!

In functie de spatiul pe care il are bucataria ta, poti alege dintre coltare bucatarie cu stofa ori piele ecologica, disponibile in diverse culori. Coltare oferite de catre Zimobila sunt alcatuite din 2 tabureti tapitati cu acelati tip de material si in aceleasi culori, iar la cerere, ai posibilitatea de a opta pentru o masuta care se potriveste cu intregul set.

Daca esti in cautarea unor coltare bucatarie deosebite, arunca o privire pe www.zimobila.ro!

Pe site-ul magazinului online www.zimobila.ro vei gasi o gama variata de coltare bucatarie, precum:

  • coltar Cleo alcatuit din 2 tabureti – acest model are finisajul din cires, nuc, paltin si wenge iar optional se poate alege si o masa
  • coltar Diplomat – la acest model finisajul este realizat din wenge, bej iar optional se poate opta pentru  masa,  fotoliu sau 2 scaune
  • coltar  Nika cu 2 tabureti si optional o masa
  • coltar Cleo Eco cu 2 tabureti
  • colatar Praga cu 2 tabureti, iar finisajul este realizat din  stejar  Bardolino
  • coltar Studio- finisajul este din alb-negru, bordo si paltin.

Atunci cand te hotarasti asupra coltarului de bucatarie, trebuie sa stii foarte  bine si sa ia in vedere dimensiunile de care ai nevoie, culoare pe care o doresti si materialul din care sa fie realizat.

Foarte important, este faptul ca firma Zimobila poate realiza orice fel de mobilier din PAL melaminat sau furniruit, MDF vopsit ori furniruit lucios sau mat, MDF infoliat si MDF sau PAL printat.

Tot ce iti ramane de facut este sa accesezi pagina web www.zimobila.ro si sa-ti alegi coltarul potrivit pentru bucatarie. Daca ai deja o schita a modelului de coltar pe care il doresti, poti trimite detaliile la adresa de mail a firmei, iar in cel mai scurt timp posibil vei primi oferta o oferta de pret.

De unde poti achizitiona coltare bucatarie?

Amenajeza-ti bucatarie dupa bunul plac, alegandu-ti coltare bucatarie de pe www.zimobila.ro!  Vei beneficia de transpot si montaj gratuit daca locuiesti in Bucuresti  sau in Judetul Ilfov.

Daca ai nevoie de ajutor pentru ati realiza schita  mobilierului dorit, echipa de specialistii se va deplasa gratuit la tine acasa pentru efectuarea masuratorilor si pentru ati oferi consiliere tehnica despre intreg proiectul.

Mobiliaza-ti bucataria asa cum ai visat, intr-un mod eficient si deosebit cu ajutorul acestor coltare bucatarie. De acum inainte va fi foarte usor sa-ti strangi familia si prietenii pentru a lua masa impreuna.

admin

admin