Pentru un Craciun de neuitat alege Restaurant Hanul Domnitorilor!

Pentru un Craciun de neuitat alege Restaurant Hanul Domnitorilor!

Pentru un Craciun de neuitat alege Restaurant Hanul Domnitorilor!Cine a spus ca un Craciun de neuitat il poti petrece doar acasa, in sanul familiei? Este adevarat, familia nu trebuie sa lipseasca dintr-o zi de sarbatoare, insa puteti petrece impreuna intr-un cadru mult mai potrivit pentru sarbatorile de iarna. Unde? La Restaurant Hanul Domnitorilor din Predeal. Doar aici vei avea parte de un Craciun de neuitat, intr-o atmosfera de vis atat. Cu siguranta in Predeal va fi zapada de Craciun, iar de decorarea restaurantului si de bucate alese, traditionale romanesti, se va ocupa intreaga echipa Restaurant Hanul Domnitorilor si tu vei petrece sarbatori minunate.

De Craciun petrece si tu la Restaurant Hanul Domnitorilor!

 

De Craciun toata lumea vrea sa stea acasa, sa se relaxeze in jurul bradului de Craciun si a mesei incarcate cu mancaruri special pregatite de maini dibace pentru aceasta mare sarbatoare a crestinatatii. Insa ce ar fi daca in acest an ai incalca putin traditia si te-ai relaxa cu totul altfel?

Pentru ca tu sa te bucuri de o zi linistita de Craciun, cu mancare buna, cineva trebuie sa roboteasca de zor cu cateva zile inainte de marea sarbatoare. Si treaba nu se termina doar cu pregatirea mesei. Urmeaza punerea mesei, incalzirea mancarii, strangerea mesei, spalarea veselei si ducerea gunoiului. Si, vorba fie intre noi, cui ii mai arde de toate astea cand nu vrei decat sa te relaxezi?

Tocmai de aceea, Restaurant Hanul Domnitorilor iti propune sa te bucuri de bucate alese, in inima Predealului, chiar si in ziua de Craciun. De ce sa alegi Restaurant Hanul Domnitorilor? Deoarece vestea despre mancarurile bune pe care le poti servi aici a depasit deja si granitele tarii si toti turistii si localnicii vin aici sa se bucure de o atmosfera de neuitat si, desigur, de mancare pe masura.

Restaurantul are capacitate mare si poate gazdui mai multe grupuri de persoane flamande. Poti alege din peste 300 de preparate unul si unul, mai sofisticate sau traditionale, depinde de gusturile si pofta ta de moment.

Iar toata atmosfera aceasta de sarbatoare este condimentata si cu un peisaj de munte idilic, cu servicii impecabile, ospatari politicosi si bucatari priceputi. Astfel ca un Craciun petrecut la Restaurant Hanul Domnitorilor alaturi de familia ta extinsa este o idee mai mult decat binevenita!

Oferta Restaurant Hanul Domnitorilor de Craciun

 

De Craciun sau in oricare alta ocazie, Restaurant Hanul Domnitorilor ti-a pregatit bucate alese dupa cum urmeaza:

1. Preparate traditionale romanesti. De Craciun mai tot romanul vrea sa serveasca sarmalute, cozonac si diverse bucate din carne de porc. Daca esti si tu un traditionalist convins vino si Pentru un Craciun de neuitat alege Restaurant Hanul Domnitorilor!1serveste preparate traditionale romanesti la Restaurant Hanul Domnitorilor din Predeal.

2. Preparate din lumea intreaga. Si cum oamenii au gusturi diferite in materie de bucate, Restaurant Hanul Domnitorilor iti pune la dispozitie peste 300 de preparate din toata lumea. Tu ce alegi?

3. Pizza sau alte bucate pregatite pe vatra. Daca pizza iti face cu ochiul chiar si de Craciun, Restaurant Hanul Domnitorilor te va servi cu pizza pe vatra, cu blat pufos si crocant, in acelasi timp, cu ingrediente alese si gustoase.

Unde este situat Restaurant Hanul Domnitorilor? Exact in centrul Predealului, toata lumea din statiune il stie, iar daca esti turist te va indruma.

Daca vrei sa te bucuri de sarbatori de iarna fericite si tihnite, alege Restaurant Hanul Domnitorilor. Ai nevoie de informatii suplimentare despre Restaurant Hanul Domnitorilor? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0769-161.962.

Articol oferit de 2biz.ro.