Pentru sanatatea ochilor tai, alege Optimed Medical!

optimed medicalAcum este mai usor sa apelezi la un specialist pentru a fi sigur ca nu ai nicio afectiune la nivelul ochilor, multumita clinicei Optimed Medical! De fiecare data cand consideri ca un consult oftalmologic este necesar, opteaza pentru niste specialisti in domeniu care iti vor oferi informatiile de care ai nevoie impreuna cu tratamentele necesare pentru ca vazul tau sa nu aiba de suferit! Optimed Medical este centrul oftalmologic mereu la dispozitia pacientilor raspunzand prompt oricarei nevoi atat din partea celor mici cat si din partea celor mai mari. Afla din timp daca ochiilor tai trebuie sa le acorzi o atentie speciala!

Optimed Medical – clinica oftalmologica cu renume in domeniu

Optimed Medical a aparut inca din anul 1992 si poate fi considerat unul dintre cele mai moderne cabinete de acest fel din Bucuresti si din tara in acea perioada. Aparitia acestei clinici se datoreaza in mare parte doctorului George Huttmann, fondatorul german de origine romana. Inca de la inceput, cabinetul oftalmologic a asigurat servicii de consultatii atat pentru copii cat si pentru adulti, de prescriere tratamente si ochelari, de optica medicala si de adaptari lentile de contact. In functie de nevoile si dorintele pacientilor, echipa de medici constata si evalueaza problema, pune un diagnostic si ofera tratament pentru prevenirea sau tratarea numeroaselor afectiuni oculare.

Diagnosticarea la Optimed Medical se realizeaza avand la dispozitie cea mai noua aparatura in domeniu pentru rezultate exacte si rapide. Pe langa seria larga de consultatii si investigatii pentru care poti oricand opta, echipa de profesionisti a clinicii garanteaza reusite si in tratamente cu laser pentru polul anterior si posterior al ochiului netrecand cu vederea faptul ca Optimed Medical se afla printre primele cabinete care a realizat astfel de tratamente. Pentru a te convinge si tu de experienta medicilor si de calitatea echipamentele de ultima generatie, nu trebuie decat sa iti faci o programare si sa ai incredere ca totul va fi asa cum iti doresti.

De ce sa alegi Optimed Medical?

In cazul in care simti un disconfort la nivelul ochilor si vrei sfatul unui specialist sau intentionezi sa iti schimbi ochelarii, trebuie sa faci o vizita celor de la Optimed Medical. Ti se va asigura un consult oftalmologic in urma caruia ti se va recomanda un tratament: daca este vorba despre niste ochelari sau lentile de contact, acest cabinet dispune si de un magazin de unde iti poti procura produsul dorit in conformitate cu recomadarile mediciilor. Pentru probleme mai grave, se pot efectua operatii sau interventii de medici cu experienta in domeniu si cu aparatura moderna  pentru un succes garantat.

Totodata, daca alegi Optimed Medical sau esti un client fidel, poti oricand sa te bucuri de ofertele acestui cabinet drept multumire pentru alegerea inspirata. In plus, poti accesa site-ul centrului oftalmologic, unde pe langa lista de afectiuni si tratamente care iti sta la dispozitie, tot acolo vei mai gasi si sfaturi cu privire la sanatatea ochilor si informatii de contact. Sanatatea ochilor tai conteaza si pentru a preveni sau a trata, ajutorul specializat trebuie sa vina de la Optimed Medical!

Optimed Medical este cabinetul oftalmologic al familiei tale!