Pereti sticla securizata – calitate superioara si pret avantajos

perete-sticla-securizata-16Succesul unei afaceri consta, in primul rand, in increderea pe care ti-o acorda clientii. Daca acestora le place modul in care ii tratezi, atunci vor apela la tine de fiecare data cand vor avea nevoie. Ai un hotel, o pensiune turistica, un birou de avocatura sau o firma de constructii? Schimba ceva in interiorul lor! Reamenajeaza-ti spatiul cu pereti sticla securizata de la firma Imperial Glass!

Pereti sticla securizata pentru un decor modern

Zidurile clasice au constituit si constituie un impediment atat fizic, cat si psihic. Ele impiedica lumina naturala sa patrunda mai mult, micsoreaza spatiul, defavorizeaza comunicarea, creeaza impresia de obstacole etc. De aceea, este esential sa investesti in pereti sticla securizata pentru a scapa de ei. Unde anume sa-ti pui in practica proiectul? In primul rand, ti-ai putea reamenaja biroul sau hotelul pe care il detii. Sala de sedinte, biroul secretarei, sala de asteptare si chiar casa scarii sunt potrivite pentru pereti sticla securizata. In cazul unei unitati hoteliere, recomand oferta Imperial Glass cand vine vorba de sala de mese si de holul de la intrare.

Bineinteles, ei pot fi utilizati si in spatii comerciale, hale de productie si locuinte moderne.

De ce tocmai pereti sticla securizata?

Iata cateva motive:

– realizezi o compartimentare mult mai ieftina si mai usoara a unei incaperi de dimensiuni considerabile. Acest lucru iti e de mare ajutor mai ales atunci cand te muti intr-o cladire noua sau tocmai iti construiesti locuinta. De ce sa cheltuiesti bani cu planul de reamenajare interioara, cu produsele necesare zidirii si cu manopera?

– lumina naturala patrunde mai mult si se pastreaza mai mult. Despre aceasta se stie ca e benefica atat pentru psihicul nostru, cat si pentru ochi;

– spatiul va parea intotdeauna mai mare;

– persoanele din interior nu se vor simti constranse ori inchise;

– intretinerea este nesemnificativa pe langa lucrurile necesare pentru igienizarea si vopsirea peretilor clasici. Pentru cei din sticla securizata sunt necesare niste carpe si o solutie de sters geamurile;

– in cazul spatiilor comerciale si birourilor, peretii pot fi inscriptionati cu reclame si imagini. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie sa gauresti usa din lemn pentru a-ti pune numele pe ea, ci il poti lipi de sticla securizata, iar de fiecare data cand va interveni o modificare, doar il vei dezlipi etc.

Despre oferta Imperial Glass, de pereti sticla securizata, mai trebuie spus ca, spre deosebire de alte produse, ofera un lucru foarte cautat de multe persoane, si anume intimitatea. In ciuda faptului ca peretii sunt transparenti, datorita grosimii si calitatii sticlei, izolarea fonica este considerabila. Asadar, nimic din ce se discuta in sala de sedinte, spre exemplu, nu poate fi auzit de persoanele de pe hol.

Mai mult, ea nu se zgarie asa usor si nici nu se sparge asa repede precum sticla clasica.

Comanda si tu pereti sticla securizata din oferta Imperial Glass! Preturile sunt avantajoase, iar calitatea este foarte buna! Intampina-ti clientii intr-un sediu schimbat si intr-un decor modern. Pentru detalii privind comanda, dimensiunile peretilor si alte lucruri, ia legatura cu un reprezentant al firmei Imperial Glass.

 

Date de contact

Adresa: Oradea, str. Ogorului, nr. 171

Telefon: 0724.088.222, 0259.456.222