Pesticide de la Agro-mag.ro – Substante ideale impotriva daunatorilor in agricultura

pesticide

pesticideDe la an la an, din cauza schimbarilor climatice, domeniul agriculturii este impanzit de din ce in ce mai multi daunatori care impiedica majoritatea culturilor sa se dezvolte cum trebuie si implicit sa dea productii mai mari. Printre acesti daunatori putem enumera factori periculosi precum sunt: ciupercile microscopice si bacteriile care provoaca bolile la plante si animale, insectele care distrug frunzele, florile, fructele, inclusiv boabele de tot felul si buruienile etc. Pentru a preveni si, acolo unde au aparut deja, elimina acesti daunatori, pe piata exista deja o gama ampla de pesticide menite sa va ajute sa mentineti productiile agricole ridicate. Una dintre firmele care comercializeaza o gama larga si diversificata de pesticide pentru tratamentul curativ si preventiv din agricultura este firma Vitaplant din Craiova, prin intermediul magazinului online Agro-mag.ro

Ce reprezinta in agricultura aceste pesticide ?

La modul general, prin pesticide intelegem acele substante chimice care se utilizeaza de regula impotriva bolilor din daunatorilor in agricultura. Aceste substante sunt folosite de foarte mult timp unele fiind produse naturale (sulf, piretru). Pesticidele sunt extrem de utile atunci cand vine vorba de eliminarea unor daunatori precum sunt  buruienile, insectele daunatoare si cu multe boli ale plantelor agricole si ale pomilor. Cu toate ca producerea lor este concentrata doar in cateva tari, datorita exportului aplicarea pesticidelor a devenit mondiala.

Aplicarea pesticidelor Agro-mag.ro in agricultura are ca scop imbunatatirea cantitativa si calitativa a alimentelor. Totodata, pesticidele sunt utilizate in agricultura, atat pentru a regla cresterea plantelor pe suprafetele neagricole, cat si in alte scopuri (de exemplu, produsele biocide utilizate pentru conservarea lemnului, pentru dezinfectare sau in anumite scopuri casnice). De asemenea, sunt utilizate pentru uciderea sau combaterea organismelor daunatoare.

Dat fiind faptul ca are relatii de colaborare importante cu cu producatori recunoscuti din acest domeniu la nivel international, precum: Alchimex, Basf, Bayer, DOW Agrosciences si DuPont, Agro-mag.ro va asigura ca prin achizitionarea acestor pesticide din oferta firmei veti beneficia de garantia calitatii.

Cele mai importante pesticide comercializate de magazinul online Agro-mag.ro!

pesticidePesticidele oferite spre vanzare de magazinul online al companiei din Craiova se impart in sase mari categorii: insecticide, erbicide, fungicide, ingrasaminte, acaricide si igiena publica. Toate acestea pot fi achizitionate rapid si simplu, prin intermediul catorva click-uri din magazinul online. Nu mai stati pe ganduri! Daca doriti ca recolta in care ati investit timp, bani si multa munca sa fie una bogata si sa fie ferita de factorii amenintatori, produsele oferite de catre compania Vitaplant reprezinta o solutie excelenta, acestea fiind fabricate in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu.

Printre produsele comercializate putem enumera:

– erbicidele pentru: pomi fructiferi, grau, sfecla de zahar, floarea soarelului, toate legumele si porumb etc.

– fungicidele pentru: vita de vie, arbusti fructiferi, cereala, legume etc.

– insecticidele pentru: cereala, sfecla de zahar, arbusti fructiferi etc.

– ingrasaminte foliare pentru: cartofi, legume, pomi fructiferi, cereala paioase, vita de vie etc.

– acaricidele pentru: legumele din sera, pomi fructiferi.

Pentru mai multe detalii in legatura cu oferta de pesticide oferita de magazinul online Agro-mag.ro, nu trebuie decat sa contactati compania! Echipa de profesionisti Agro-mag va va intampina cu solutii optime si personalizate.

Date de contact:

Craiova, Str. George Enescu, nr. 50

Telefon: 0766 250 814

Articol oferit de 2biz.ro!