Piantus Construct – Totul despre case la rosu!

piantus construct

piantus constructPiantus Construct ofera servicii profesionale de constructii casa la rosu pentru orice buzunare, cu materiale de calitate. Piantus Construct beneficiaza de o echipa de profesionisti si o experienta vasta in domeniul constructiilor pentru a oferi clientilor locuintele pe care acestia le doresc. In prezent, multe persoane doresc achizitionarea unei case in locul unui apartament si asta datorita multiplelor avantaje pe care le prezinta o casa. Experienta dobandita de catre echipa Piantus Construct garanteaza seriozitatea tuturor serviciilor pe care le ofera si ii recomanda pentru abordarea unei game largi de lucrari realizate in conditii de calitate deosebita. Societatea dispune de un management modern, tehnologii de ultima generatie si un personal calificat cu o organizare eficienta pentru satisfacerea cerintelor clientilor. In plus, aceasta garanteaza un raport calitate-pret rentabil, respecta termenele de executie, acorda o atentie sporita fiecarui detaliu, iar tu vei putea alege dintr-o gama variata de materiale de constructii. Astfel, vei obtine o constructie casa la rosu asa cum iti doresti.

Ce inseamna casa la rosu?

Cand ne referim la o casa la rosu, ne gandim la o casa fara finisaje. Tot ce tine de finisaje, tencuieli exterioare, tencuieli interioare, instalatii electrice/gaze/apa si montare geamuri termopane nu intra in constructia la rosu. Executia unei case la rosu presupune fundatia, structura acoperisului si a peretilor. Echipa firmei iti sta la dispozitie cu proiecte de case de o mare diversitate in ceea ce priveste structura, dimensiunile si design-ul arhitectural. Fiecare client este unic, de aceea echipa Piantus Contruct incearca sa se adapteze cerintelor fiecaruia. Exista anumite etape care trebuie respectate in construirea unui spatiu. Proiectarea este realizata de catre un architect, iar partea de rezistenta de catre un inginer. Apoi, pentru executia fundatiilor se efectueaza un studiu geologic dupa care se trece la saparea si turnarea acestora. Piantus Construct incearca sa se adapteze permanent la cerintele pietei, respectand cerintele clientilor si incercand sa ofere solutii care sa respecte standardele aflate in vigoare, si care sa se incadreze in normele de calitate si siguranta a constructiilor. Fiecare client este unic, de aceea firma se adapteaza cerintelor fiecaruia. Prin intermediul firmei, vei putea construi casa pe care ai visat-o dintotdeauna!

Cine este Piantus Construct?

Cu sediul in Craiova, societatea Piantus Construct este una dintre cele mai cunoscute companii de pe piata de constructii. In portofoliul de lucrari sunt incluse constructiile la cheie sau la rosu de case, vile, apartamente, pensiuni executate la standarde de calitate ridicate. Pe langa constructia de imobile, firma executa toata gama de amenajari interioare si exterioare. Printre acestea, se numara: modificari, placari cu rigips, finisaje delicate, tavane false, design, zugraveli, placari cu gresie si faianta, montaj parchet, executare pavaje, gresie de exterior, dale din beton, piata naturala, ziduri decorative sau cu rol de sustinere, piscine si altele. Dorinta firmei este satisfacerea clientilor deoarece un client multumit este cea mai buna recomandare.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de Piantus Construct, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia din reprezentantii acesteia. Beneficiaza de serviciile oferite de Piantus Construct si vei avea constructia “casa la rosu” asa cum ai dorit-o.

Datele de contact ale firmei Piantus Construct

Adresa firmei: Str. Campia Islaz, Nr. 40, Craiova

Telefon: 0351 467 379

Email: piantus.construct@gmail.com