As Piscine – Rasfat si calitate

piscine timisoara

Va doriti o oaza de relapiscine timisoaraxare, un loc unde sa scapati de caldura infernala de pe timpul verii? Sau poate pur si simplu sunteti un impatimit al inotului si constientizati faptul ca acest sport va tonifica organismul si va poate induce o forma de “zile mari”? Solutia ideala este sa va construiti, pe petecul de pamant de langa casa dumneavoastra o piscina moderna. Bineinteles, puteti sa va amenajati si o gradina sau un foisor, dar cum ar fi, totusi, sa aveti o piscina unde sa va bucurati de o baie rece, in perioada de foc a anului? Pentru multi dintre noi este un vis, insa un vis ce poate deveni realitate cu ajutorul necesar !

Acest lucru se poate realiza intr-un mod foarte simplu. As Piscine, companie din Timisoara, este solutia ideala pentru constructia piscinei visate de dumneavoastra.

O piscina reprezinta un loc de “evadare” nu numai din caldura infernala a verii, ci poate fi un loc pentru inot sau relaxare si in alte perioade ale anului, daca aceasta este dotata cu accesoriile necesare. Un acoperis montat deasupra piscinei poate transforma acest spatiu intr-un loc de relaxare pe intreaga perioada a anului.

Va puteti chema prietenii si va puteti bucura de momente placute impreuna cu acestia, in jurul piscinei sau inauntrul ei.

Piscinele se incadreaza in doua mari categorii: piscinele subterane si piscinele supraterane. Dupa cum bine va dati seama din numele lor, prima categorie este reprezentata de acele piscine a carei constructie se face in interiorul pamantului, dupa excavarea pamantului, masuratori si studii specifice, iar cele supraterane sunt realizate din monoblocuri din fibra de sticla sau din alte materiale, amplasate deasupra nivelului solului.

Din punctul de vedere al avantajelor, in functie de ceea ce urmareste clientul, ambele tipuri ofera la fel de multe avantaje, asadar, alegerea va fi facuta in functie de preferintele fiecaruia. Spre exemplu, piscinele subterane prezinta avantajul durabilitatii, datorita constructiei specifice, pe cand piscinele supraterane prezinta avantajul costurilor scazute de montare si al timpilor scurti pentru amplasarea lor.

Odata ce va hotarati sa construiti o piscina, trebuie sa tineti cont si de cativa factori, spre exemplu, daca alegeti sa nu acoperiti piscina, aceasta ar trebui sa fie amplasata intr-o zona ferita de copaci, deoarece frunzele ce vor cadea fac intretinerea o operatie destul de dificila. Alt aspect de care ar trebui sa tineti cont il constituie planeitatea solului, acesta trebuind sa fie cat se poate de plan, pentru a usura constructia si montajul piscinei.

Compania As Piscine, din Timisoara, reprezinta solutia perfecta daca aveti nevoie de o mana de ajutor pentru intretinerea piscinei, pentru accesorizarea ei sau, chiar, pentru constructia unei piscine, de la zero. Pe langa acest serviciu de constructie a piscinelor, compania ofera si produse pentru tratarea apei si articole de plaja moderne.

Datorita experientei lor si a profesionalismului echipei, compania As Piscine  reprezinta alegerea perfecta pentru amenajarea unei piscine in spatele casei dumenavoastra.

Compania timisoreana ofera clientilor o gama diversa de piscine, in forme si dimensiuni diferite, atat pentru interior, cat si pentru exterior, in functie de nevoile si preferintele clientilor. Piscinele sunt realizate din constructii monobloc executate din aluminiu – zinc, din beton monolit sau din materiale compozite.

Detalii de contact:

Denumirea Firmei: As Piscine;piscine timisoara

Numar de telefon: 0733195583

Fax: 0356444136;

E-mail: sales@aspiscine.ro.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.scriuceva.ro .