Solar Watts – corpuri de iluminat pentru spatiile comerciale

1372580687_tracking_7-jpgTe-ai saturat de facturile din ce in ce mai mari pe care trebuie sa le achiti pentru consumul lunar de energie electrica?

Iti doresti o iluminare de calitate, pentru care sa platesti foarte putin? Solar Watts din Braila iti poate oferi tot ceea ce iti doresti, firma reprezentand conceptul de ‘energie verde’ in Romania.

Compania este lider in productia, importul si distributia panourilor solare fotovoltaice necesare producerii energiei electrice, ea oferindu-le partenerilor sai de afaceri solutii complete in domeniu, la standarde europene.

Cu produse competitive si tehnologii moderne de captare si transformare a energiei solare in energie electrica, prin intermediul instalatiilor fotovoltaice, Solar Watts va ajuta, cu investitii minime, sa reduceti substantial consumul.

Iar daca v-ati saturat de iluminatul clasic, ce a devenit costisitor si daunator mediului inconjurator, aveti cu siguranta la indemana optiunea de a alege corpurile de iluminat pe baza de led-uri, consumul de energie electrica scazand astfel cu peste 80%.

Solar Watts ofera spre vanzare numeroase corpuri de iluminat comercial cu led-uri, acestea fiind destinate atat birourilor de firme, cat si mall-urilor, hotelurilor, restaurantelor, fabricilor, halelor ori parcurilor publice. Produsele sunt ideale si pentru iluminatul panourilor publicitare ori a stadioanelor, gradul de luminozitate si puterea culorii fiind alese de clienti, in functie de gusturi si preferinte.

Toate produsele aflate in oferta firmei brailene sunt certificate, ele fiind recomandate pentru promovarea conceputului de ‘energie verde’ si protejarea mediului inconjurator.

Specialistii Solar Watts sunt dedicati si atenti cu toate comenzile primite din partea  clientilor, carora le livreaza rapid produse calitative, la preturi competitive.

De ce iluminat comercial cu led-uri ?

 • Pentru ca iluminarea este esentiala in promovarea si imaginea oricarei afaceri
 • Iluminatul comercial atrage privirile, in special prin culorile reflectate, redarea acestora fiind esentiala pentru impactul avut asupra clientilor
 • Radiatia sursei de lumina este optima, facand ca indicele de redare al culorilor sa fie maxim

Avantajele utilizarii corpurilor de iluminat cu led-uri sunt multiple :

 • Eficienta crescuta, energia electrica fiind folosita la parametri optimi
 • Sistemul optic implica pierderi destul de reduse
 • Consum redus cu aproximativ 50%, comparativ cu sursele traditionale de iluminare
 • Durata de viata mult mai mare ( cu pana la 15.000 de ore in cazul surselor de iluminat fluorescent)
 • Rezistenta crescuta la socuri mecanice, vibratii si fluctuatii de temperatura
 • Fiabilitate crescuta
 • Emisie a luminii directionala
 • Dimensiuni destul de reduse

In oferta companiei Solar Watts gasiti mai multe oferte de sisteme de iluminare cu led-uri:

 • PL – GO16 – cu o putere de 12x1W, emit mai multe game de culori: red / yelow / blue / green / warm white / pure white / cool White / RGB, avand 12 bucati de leduri, la un unghi de inclinare de 30 de grade, cu dimensiunea de 120/103 mm
 • PL – GO15 – cu puterea de 5x1W, 450 de lumeni, cinci leduri si culori diferite,  la dimensiunea 180/40 mm
 • PL – GO 14 – cu 1350 de lumeni, o putere de 15x1W, 15 leduri si unghi de iluminare de 30 de grade

Led-urile prezinta avantajul de a nu se deteriora la vibratii ori socuri, asa cum se intampla in cazul sistemelor de iluminat traditionale. Spre deosebire de acestea, care fiind incluse in baloane de sticla se pot deteriora/distruge in timpul depozitarii, instalarii ori transportului, led-urile pot suferi doar deteriorari ale lipiturilor de pe placi.

In plus, la temperaturi scazute, performantele led-urilor cresc semnificativ, in vreme ce lampile fluorescente incep sa functioneze mai prost, odata cu scaderea gradelor din termometru.

Iluminatul comercial cu led-uri nu implica un timp de incalzire, acesta functionand instantaneu si putand fi reaprins cu usurinta. Prin constructie, toate sistemele de iluminat cu led-uri sunt compatibile cu dispozitivele de control electronic, astfel putandu-se ajusta permanent atat caracteristicile de culoare cat si intensitatea luminoasa. Un iluminat comercial cu led-uri nu va emite niciodata radiatii ultraviolete sau infrarosii, ce pot produce leziuni ale pielii ori deteriorarea produselor amplasate in mediile in care este montat.

Nu in ultimul rand trebuie precizat faptul ca legislatia europeana prevede ca pana la finele anului 2017 toate sursele de iluminat cu incandescenta si descarcari in gaze sa fie inlocuite cu sistemele de iluminare cu led-uri.

Opteaza pentru un consum mult mai scazut de energie electrica, alegand tehnologia viitorului ! Alege din oferta variata a firmei Solar Watts si cu siguranta vei sesiza aproape instantaneu multiplele avantaje conferite de produsele comercializate de aceasta !

Solar Watts – fiabilitate, eficienta, economie !