Procesul tehnologic de obtinere a confectiilor textile

Industria producatoare de confectii textile reprezinta la ora actuala una dintre cele mai profitabile industrii. Atunci cand vorbim despre orice alta piesa vestimentara este demn de mentionat modul in care acestea sunt produse. Aici este vorba despre un proces complex pentru obtinerea acestor confectii textile intrucat fiecare operatiune intreprinsa este realizata cu atentie astfel incat sa se obtina piese vestimentare de o calitate ridicata si nu numai atat.

Torobisi Tricotex va pune la dispozitie o gama variata de confectii textile astfel incat sa va puteti aproviziona afacerea cu cele mai calitative piese vestimentare. Pe site-ul nostru www.confectii-textile.com veti putea gasi toate informatiile esentiale legate de modul prin care puteti sa achizitionati astfel de confectii textile.

Procesul tehnologic in sine

Aceste proces tehnologic pe care il implica aceste confectii textile cuprinde totalitatea operatiunilor necesare transformarii materiei prime in semifabricat si produs finit. La elaborarea unui proces tehnologic se are in vedere asigurarea realizarii calitative a lucrarilor efectuate, realizarea productivitatii, precum si eliminarea din operatii a unor faze si manuiri de lucru neproductive.

Principalele operatii de obtinere confectii textile sunt: crearea si omologarea modelelor, elaborarea sabloanelor, pregatirea pentru croire, croirea propriu-zisa, confectionarea, finisarea, ambalarea, marcarea, depozitarea si transportul.

Crearea modelelor de confectii textile se face on functie de cerintele pietei, pe linia modei, de posibilitatile de reproducere in serie, de proprietatile materialelor.

Sabloanele, precum si celelalte etape pe care le presupune realizarea de confectii textile presupune o atentie deosebita din partea lucratorilor intrucat orice pas efectuat gresit poate sa compromita productia.

Fiecare produs finit trebuie sa fie supus finisajelor ce presupun operatiuni de curatare a piesei vestimentare si controlul calitatii efectuat cu rigurozitate astfel incat sa se livreze produse de cea mai inalta calitate.

Obtinere confectii textile

In timpul procesului de obtinere confectii textile se utilizeaza masini clasice de cusut universale dar si alte echipamente pentru a face posibila confectionarea modelelor dar si asamblarea pieselor vestimentare obtinute.

In functie de tipul de fibre utilizate se stabileste si procesul tehnologic de creare confectii textile astfel incat rezultatul final sa fie de o calitate ireprosabila. Asadar fiecare etapa ce contribuie la obtinerea confectiilor este respectata cu strictete iar personalul nostru calificat si cu experienta bogata in obtinerea lor, reprezinta garantia calitatii pe care vi-o oferim.

La Torobisi Tricotex veti putea gasi intotdeauna acele confectii textile care sa va intruneasca asteptarile dar sa si puteti oferi la randul dumneavoastra produse de calitate inalta.

Va asteptam pe site-ul nostru www.confectii-textile.com unde sa va alegeti acele confectii textile de care aveti nevoie pentru a va completa colectia si sa puteti oferi piese vestimentare la moda si care sunt cerute de piata indiferent de sezon sau de schimbarile impuse. Toate materialele utilizate sunt atent selectionate, astfel incat sa va putem oferi confectii de o calitate ireprosabila.

De asemenea, la noi veti putea gasi profesionisti care sa va realizeze acele confectii textile pe care le asteptati sa le primiti dar sa si primiti toate informatiile si solutiile competente pe care sa le utilizati sau sa le oferiti la randul dumneavoastra clientilor.