Proiecte case mici

proiecte case mici

proiecte case mici

Fiecare dintre noi viseaza sa aiba propria locuinta, proiectata si construita in asa fel incât sa satisfaca toate dorintele si necesitatile noastre.

Pentru a realiza acest vis putem apela diverse firme specializate in domeniul arhitecturii, specialiștii carora ne vor propune cu mare drag diverse proiecte case mici , dintre care macar unul sigur va fi pe placul nostru. Iar daca se va intâmpla ca ceva sa nu ne aranjeze atunci cu siguranta putem introduce modificarile pe care le consideram necesare.

Proiectele caselor mici contin toate detaliile referitoare la viitoarea casa. In ele sânt specificate, termenii si termenele de constructie, costurile, responsabilitatile fiecarei dintre partile participante la constructie. Pe lânga toate astea cel mai principal element pe care il conține un proiect case mici este schita casei mult visate. Aici sunt prezentate: suprafata totala a casei, suprafața fiecarei camere, amplasarea camerelor, etc.. In momentul in care viitoarea casa este bine planificata si acest lucru este reliefat cu exactitate in proiectul case mici atunci casa va fi una durabila si pe placul tuturor.

Nu trebuie sa uitam si de faptul ca o casa fie ea si de dimensiuni mici trebuie sa fie in primul rând confortabila.

Proiectele caselor mici reprezinta o totalitate de elemente bine structurate, care sunt luate in calcul in procesul de construire a casei. Viitorul proprietar trebuie sa tina cont de banii, care se cheltuie, dar in acelasi timp sa nu faca economii atunci când este vorba de a procura materiale de calitate. Indiferent de structura pe care o alegem pentru casa ( casa cu structura de beton si pereti de caramida, casa cu structura de lemn, casa cu structura metalica), trebuie analizat foarte bine fiecare moment pentru ca viitoarea casa sa stea neclintita in fata secolelor.

Actualmente utilizarea finisajului din materiale de ultima generatie cum ar fi tencuiala, piatra, lemnul de inalta calitate (sau lambriuri din materiale artificiale) sunt caracteristice pentru toate tipurile de case. O casa construita conform regulilor si normelor din domeniu va fi trainica, durabila si va atrage mereu privirea celor din jur.

Proiectul unei case mici poate fi gasit intr-o revista de specialitate, pe un site, poate fi o inventie proprie care sa transpuna in realitate dorintele si ideile proprii de confort, caldura, intimitate, romantism  si chiar simplitate daca doriți. Proiectele case mici trebuie sa insufle in primul rând sentimentul ca esti acasa, sa ofere o stare de bine.

O casa de dimensiuni mici nu inseamna neaparat putin loc, spatiu limitat, etc.. Actualmente specialistii in domeniu ne pot pune la dispozitie o varietate mare de proiecte case mici, care sigur au destul spatiu pentru a amplasa macar doua dormitoare, doua bai, o bucatarie, un hol, un living, o camara, una sau chiar doua terase, etc.. Acest lucru este posibil deoarece casele de dimensiuni mici pot fi construite cu unu sau doua nivele, cu mansarda sau fara, etc..

Plus la toate casele de dimensiuni mici mai au un beneficiu, care ne bucura – consumul de energie electrica va fi mai mic si corespunzator costurile de intretinere a casei scad.

admin

admin