Protectie parbriz Aquashield, pentru vizibilitate optima in orice conditii

In domeniul solutiilor pentru protectie parbriz, locul clasicelor folii a fost luat de asa-numitele tratamente hidrofobe cu produse speciale sub forma pulverulenta, usor de aplicat, a caror rol este de a forma o bariera intre apa si suprafata respectiva.

Unele dintre cele mai eficiente produse de acest gen sunt tratamentele pentru protectie parbriz marca Aquashield, lider la nivel mondial in ceea ce priveste solutiile de protejare a mai multor tipuri de suprafete.

Protectie parbriz fara stergatoare!

Una dintre actiunile de baza a oricarui tratament hidrofob este aceea de a impiedica mentinerea picaturilor de apa pe parbriz, care astfel afecteaza vizibilitatea asupra drumului. Produsele de protectie Aquashield se remarca prin capacitatea de respingere a apei, la o viteza de peste 50km/h picaturile practic disparand de pe geam. Nu mai este nevoie de folosirea stergatoarelor, soferii bucurandu-se de vizibilitate foarte buna indiferent de precipitatii sau alte conditii meteo nefavorabile.

Protectie parbriz impotriva murdariei

Aplicarea produselor inseamna totodata si o protectie sporita impotriva petelor, a prafului, urmelor lasate de insecte, alt tip de murdarie, ciupituri cauzate de pietricele etc. Acest lucru este posibil datorita tehnologiilor inovatoare ce stau la baza procesului de fabricare, cum ar fi tehnologia sol-gel.

680e6f6ef5d51a185d7e1a439ebc885dAsadar, pe langa proprietatile hidrofobe, tratamentele Aquashield pentru parbriz mentin suprafata perfect curata, putand fi aplicate inclusiv pe geamurile laterale ale masinilor. Aplicarea se realizeaza prin pulverizare, rapid si simplu, iar ulterior suprafetele se sterg cu o laveta speciala inclusa in kit-ul produsului.

Protectie parbriz indelungata

Alaturi de calitatea rezultatelor obtinute, beneficiul major al folosirii produselor Aquashield pentru protectie parbriz se refera la rezistenta in timp a acoperirii. In timp ce alte tratamente hidrofobe asigura protectie doar cateva luni, testele realizate de producator garanteaza protejarea eficienta a parbrizului o perioada indelungata, mai exact de pana la 5 ani!

Durata mare de viata se datoreaza in special faptului ca produsul acopera perfect intreaga suprafata a parbrizelor, urmarind la nano-scara curbele specifice acestora. Acoperirea rezultata prezinta o rezistenta deosebita impotriva razelor UV, precum si a altor factori externi si de mediu. La momentul actual, niciun alt produs nu poate concura cu tratamentele Aquashield in ceea ce priveste durabilitatea acoperirii pentru parbrize, alte suprafete din sticla si nu numai.

Protectie parbriz si alte suprafete

Gama solutiilor pentru impermeabilizare marca Aquashield este mult mai bogata, aceasta cuprinzand inclusiv tratamente de acoperire hidrofoba a mai multor tipuri de suprafete, cum ar fi: piele si textile, beton, piatra, lemn, caroserie, pneuri si jante (in operatiunile de detailing auto), plastic etc.

Produse non-toxice, sunt create cu responsabilitate fata de mediul inconjurator (eco-friendly), fiind utilizate cu succes la nivel mondial. Acum, acestea sunt disponibile si pe piata de specialitate din tara prin intermediul companiei Aquashield Romania, care astfel ofera solutii de top ce acopera mai multe cerinte si nevoi din domenii diferite.

Siguranta in trafic este o prioritate pentru orice sofer; daca vrei sa ai vizibilitate optima in orice situatie si indiferent de conditiile meteo, alege protectie parbriz prin Aquashield si ai certitudinea achizitiei unor produse de calitate premium, la preturi mai mult decat accesibile.