Termopane Veka prin Premium Fenster, o alegere inspirata pentru caminul tau

5a801f914868d5e656043da0d032880dFerestrele de tip termopan cu profile din PVC au devenit astazi un element de baza specific constructiilor moderne, de la locuinte in blocurile de apartamente pana la case sau vile impunatoare, acestea fiind prima alegere atat a constructorilor, cat si a proprietarilor. Avand in vedere aceasta preferinta reala in randul clientilor, compania Premium Fenster propune tuturor celor interesati ferestre cu termopane Veka fabricate de grupul german cu acelasi nume.

De ce termopane Veka

Pe intreaga perioada a existentei si implicit a fabricarii de termopane Veka, grupul german a cunoscut numeroase schimbari, adaptandu-se mereu la cerintele si nevoile pietei in scopul oferirii unor solutii viabile, care raspund cu succes acestora.

In prezent, cu o experienta de peste 4 decenii in domeniu, o prezenta activa in 50 de tari din toata lumea si un numar impresionant de parteneri, mai exact 3000, Veka este un nume respectat si apreciat in domeniu gratie solutiilor oferite si mai ales a gamei de produse fabricate, ce cuprinde termopane pentru ferestre si usi deopotriva.

Oferta de termopane Veka a companiei Premium Fenster este axata in principal pe profilele PVC pentru ferestre, sistemele comercializate fiind Effectline si Softline de 70mm, cu 5 camere. Disponibile cu variante constructive, caracteristici tehnice si optiuni de finisaj diferite, sistemele mentionate vin sa raspunda cu succes cerintelor din domeniu, asigurand calitate premium si durabilitate in timp.

Termopane Veka: modalitati de deschidere

Optand pentru termopane Veka, un prim avantaj de care clientii pot beneficia se refera la posibilitatea de realizare a mai multor tipuri de ferestre cu deschidere diferita, in functie de sistem.

Astfel, in timp ce sistemul Effectline se preteaza oricarui tip de fereastre (inclusiv oscilobatante) cu conditia ca acestea sa aiba deschidere interioara, sistemul Softline permite si fabricarea modelelor cu deschidere spre exterior (inclusiv in plan paralel, glisante).

Alegerea variantei finale ramane la latitudinea clientului, uneori aceasta putand fi influentata si de particularitatile spatiului vizat.
Termopane Veka: optiuni de finisare

Atunci cand vorbim de finisaje pentru ferestrele termopan, ne referim in principal la culoarea profilelor din PVC dar si a tipului de sticla folosit.

Ca si culori pentru profile, clientii au la dispozitie clasicul alb, gri antracit sau diverse nuante care imita perfect aspectul lemnului pentru un plus de eleganta. Iar in ceea ce priveste sticla, variantele propuse sunt urmatoarele: sticla LowE, reflexiva, control solar, laminata sau antiefractie, colorata in masa, respectiv de tip ornament, fiecare cu propriile beneficii de ordin estetic si nu numai.

Avantaje termopane Veka

Pe langa posibilitatea personalizarii ferestrelor in functie de preferinte sau nevoi, un alt motiv pentru care merita sa va indreptati atentia catre produsele Veka se refera la performanta asigurata.

Aceasta performanta se traduce prin durabilitate, o izolare termica si fonica de exceptie, protectie eficienta antiefractie, siguranta si usurinta in exploatare dar si intretinere facila, cu zero interventii de service in cazul unei folosiri adecvate.

Pentru toate aceste motive si nu numai, alegerea de termopane Veka va fi intotdeauna o alegere inspirata. Premium Fenster va ofera acces la calitate germana si preturi accesibile, ferestrele termopan fiind realizate pe comanda, cu dimensiunile potrivite. Toate datele de interes le puteti afla contactand direct reprezentantii companiei.