Rasad Paulownia – costuri mici, profit mare!

IMG_6151Afacerile nu mai sunt ce au fost odinioara, piata fiind sufocata de firme si oameni de afaceri care doresc sa detina controlul. Cine mai are de castigat in ziua de azi in afaceri? Cei care vin cu produse si servicii originale. Intr-adevar, lumea nu mai este interesata de produsele si serviciile pe care le mai ofera o multime de alte firme, ci de noutate si profit cat mai rapid. Asadar, una dintre cele mai profitabile afaceri din Romania in momentul actual este cultivarea copacilor Paulownia.

In cazul in care sunteti la curent cu acest tip de business si vreti sa faceti o incercare, societatea cu acelasi nume, Paulownia, va pune la dispozitie rasad Paulownia de calitate superioara, care va da rezultate excelente. Acest arbore are o viteza uimitoare de crestere si refacere, astfel ca plantatia se va inalta vazand cu ochii. In plus, lemnul obtinut este de esenta tare, avand o rezistenta nemaipomenita , dar si un aspect estetic placut.

In plus, pe langa rasad sau butasi Paulownia, beneficiati si de sfaturi si recomandari din partea unor specialisti cu experienta, pentru ca dumenavoastra sa obtineti cele mai bune rezultate. Cei care au pornit pe acest drum sunt foarte multumiti de rezultate, motiv pentru care merita sa aflati mai multe!

De ce sa investesti in rasad Paulownia?

In primul rand materialul saditor reprezinta o investitie mica comparativ cu profitul obtinut ulterior. Acest rasad Paulownia poate fi achizitionat la preturi minime primavara, in luna aprilie, mai, iunie si posibil inceputul lunii iulie. Insa, bazele plantatiei se pot pune atat primavara cat si toamna, rezultatele fiind optime in ambele cazuri. Cati puieti se pot planta pe suprafata unui hectar de teren? In medie, un hectar poate gazdui 600 de puieti Paulownia, ceea ce reprezinta o investitie excelenta.

Acest rasad Paulownia da nastere unor arbori exotici, care din fericire s-au adaptat excelent la conditiile climatice din tara noastra. Primavara, acesta se remarca prin inflorirea sa abundenta, cand florile sale se culoare liliachie se deschid larg. Acestea atrag albinele in cautare de nectar pentru productia de miere, avantajele pe care le are acest arbore fiind extrem de numeroase.

Acest tip de arbore rezista la seceta datorita radacinilor mari care se fixeaza adand in pamant si gasesc apa chiar si atunci cand este lipsa ploilor se face simtita. Avand niste frunze mari, arborii Paulownia sunt ideali in parcuri, unde tin umbra si racoare pe tot parcursul verii.

Alegeti rasad Paulownia si veti avea numai de castigat!

Doriti sa puneti bazele unei afaceri profitabile, care sa va ofere satisfactie intr-un timp cat mai scurt? Societatea Paulownia va pune la dispozitie butasi si rasad Paulownia de cea mai buna calitate, pentru ca dumenavoastra sa obtineti o plantatie demna de invidiat. Acest copac creste extrem de rapid, iar lemul obtinut poate fi utilizat cu succes in industria de prelucrare a lemului pentru mobila, cherestea si alte produse din material lemnos. Beneficiati de sfaturi si recomandari din partea unor specialisti in acest domeniu, astfel ca arborii vor creste fara probleme in timp record!