Rasplateste castigatorii cu trofee din acril! – Bograve Advertising

Trofee-din-acril-dH9fTScopul unei competitii este, de cele mai multe ori, testarea propriilor limite si trairea unei experiente deosebite, facand ceea ce iti place. Pentru a pastra cat mai intact amintirea unei competitii sau a unul concurs, mai ales in cazul in care te-ai aflat printre fericitii castigatori, iti este oferit un trofeu care sa iti ateste calitatile.

Pentru realizarea acestor trofee, ai nevoie d eo echipa de profesionisti care sa iti utilizeze experienta si talentul pentru a crea adevarate opera de art ace urmeaza a fi expuse in vitrinele castigatorilor. Una dintre companiile care iti poate veni in ajutor este Bograve Advertising, companie ce realizeaza o gama vasta de trofee.

Printre tipurile de trofee comercializate se numara si trofeele din acril. Trofeele confectionate din acest material sunt cu adevarat deosebite, avand un aspect elegant si un design modern. Trofeele din acril pot fi de mai multe tipuri:

  • Trofee din acril standard
  • Trofee de tipul Fire ad Ice, care combina culorile alb si rosu
  • Trofee de tipul Indigo and Ice, care combina nuante de albastru si culoarea alba sau acril transparent
  • Trofee realizate din acril colorat, care imbina nuante de maro si aurio, redand un look rafinat
  • Trofee de tipul Metall screen, realizate din culori reci (gri, transparent)
  • Trofee din acril potrivite oricarui tip de buget , care sunt avantajoase din punct de vedere al pretului, insa la fel de atragatoare in ceea ce priveste designul
  • Trofee din acril cu ceas : un design elegant, in culorile negru sau acril transparent; modelul are un ceas incorporat in partea superioara sau intr-una dintre partile laterale ale trofeului
  • Trofee de tip Clear Ocean, al caror design deosebit combina nuante de albastru puternic si acril transparent, pentru a reda un efect asemanator celui 3D
  • Trofee din acril personalizate : acest tip de trofee poate fi realizat de la zero, utilizand forma, culorile si designul dorit de catre client.

Trofeele din acril sunt solutia perfecta pentru a recunoaste performantele participantilor la competitive si pentru a le oferi incredere in sine. Mai mult decat atat, un trofeu poate fi un element motivant, provocand participantii sa dea tot ce au mai bun pentru a castiga. Echipa noastra acorda o atentie deosebita fiecarui detaliu cand vine vorba de confectionarea trofeelor, utilizand tehnologii de ultima generatie si materiale de cea mai buna calitate.

Compania Bograve Advertising iti vine in ajutor cu o gama larga de personalizari. Pe langa trofeele din acril, poti apela la ajutorul nostrum si daca ai nevoie si de alte produse personalizate, cum ar fi:insigne, medalii, brelocuri, produse din PVC, cutii, mape, plachete metalice, plachete din lemn etc. Procedeele utilizate sunt caracterizate prin acuratete; vorbim aici despre gravure 3D, gravure laser CO2 si marcare industriala.

Rasplateste castigatorii unui concurs sau al unei competitii cu trofee de calitate, deosebit realizate. Castigatorul va fi mandru sa isi afiseze trofeul din acril Bograve Advertising! Pentru a plasa o comanda sau pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Bograve Advertising, date de contact:

Showroom:

Adresa: Str. Baicului, Nr. 82, Cladirea Electroindustrial,
Etaj 3, Sector 2, Cod Postal 021784, Bucuresti
Tel.: ( 004 ) 031.437.07.72
Fax: ( 004 ) 031 437.07.72

Contact:

Secretariat/ Contabilitate:
Doinita Tataru
Mobil: (+40) 0724283077
E-mail: secretariat@bograve.ro
Productie:
Alexandru Zaharia
Mobil: (+40) 0722323203
E-mail: productie@bograve.ro
Grafica:
Mobil: (+40) 0737014758
E-mail: grafica@bograve.ro

Articol oferit de 2biz.ro.