Repara-ti electromotorul cu Masters Motors Bucuresti!

Reparatii-electromotoare-Bucuresti-zfiOAIn epoca noastra, viata fara masini ar fi una mult prea dificila, chiar imposibila. Fara multitudinea de utilaje si vehicule care ne sunt puse la dispozitie, nu am putea sa realizam in timp atat de scurt activitatile de zi cu zi. Masinile sunt cele care ne duc si ne aduc de la munca; sunt cele cu ajutorul carora ne construim locuintele si cu care ne procuram hrana. Cu toate ca, dupa atat de multi ani de la aparitia primelor vehicule si utilaje, nu le mai acordam atat de multa importanta, fiind obisinuiti cu ele, este foarte important sa ne mai oprim din cand in cand si sa intelegem cum functioneaza si care este scopul lor, pentru a le putea aprecia.

Vehiculele si utilajele au fost inventate de catre oameni, sunt imbunatatite de oameni, sunt conduse de oameni si, ei bine, trebuie reparate tot de catre oameni. Cu toate ca reparatiile necesita timp si bani, trebuie sa ne gandim cu recunostiinta si la timpul si la resursele financiare economisite prin utilizarea masinilor si, prin urmare, sa apelam la cele mai bune servicii de reparatii in cazul in care avem nevoie.

Una dintre cele mai importante piese ale unui vehicul este electromotorul ; in momentul defectarii acestuia, masina va inceta sa functioneze. Pentru a-l repara in timp scurt si pentru a obtine solutii eficiente si de durata, iti recomandam sa apelezi la serviciile de reparatii electromotoare oferite de Master Motors.

Cum functioneaza electromotorul?

   Principiul de functionare are electromotorului este simplu: acesta transforma energia electrica in energie mecanica, utilizand fortele electromagnetice. Pentru a realiza acest proces, un electromotor trebuie sa aiba ca si componente:

  • Perii
  • Comutatorul
  • Statorul
  • Carcasa
  • Pinionul de angregare
  • Arborele
  • Levierul de cuplare
  • Bobina de cuplare
  • Conectorii electrici
  • Arcul de revenire

   In cazul electromotoarelor utilizate in pornirea vehiculelor, este necesara alimentarea cu curent continuu pentru a asigura functionarea ansamblului. Astfel, in momentul in care vei actiona contactul, motorul electric va fi parcurs de un curent electric mare ce va pune in miscare electromotorul.

Electromotorul se afla de obicei pe corpul motorului, in apropierea volantei. Dimensiunea acestei piese depinde de dimeniunea motorului ; cu cat motorul este mai mare, cu atat si electromotorul ales va fi de dimensiuni mai mari si, implicit, va necesita utilizarea unei baterii mai mari.

Compania Master Motors iti sta la dispozitie cu o echipa dinamica, echipamente de ultima generatie si solutii pentru rezolvarea oricarei probleme. Pe langa serviciile de reparatii electromotoare, poti apela si la serviciile de: reparatii electrica auto, reparatii alternatoare auto, mecanica auto, reparatii instalatii clima auto, reparatii instalatii aer conditionat, reparatii compresoare aer conditionat, incarcari cu Freon. Mai mult decat atat, comercializam si produse ca: piese pentru alternatoare, becuri, alarme auto, accesorii auto.

Masina ta va revei la stare perfecta de functionare in cel mai scurt timp, daca alegi serviciile de reparatii electromotoare Bucuresti – Master Motors! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

Adresa: Str. Bratarii 11-15, sector 3, Bucuresti

Telefon:

 +4021.345.11.35;   

0766.868.233;

 0723.619.915

Email: comenzimastermotors@gmail.com

Articol realizat de 2biz.ro.