Rexton Rentcar – Inchiriaza-ti masina de vis!

Daca ai ajuns cumva in capitala tarii noastre cu treaba sau total aiurea si nu ai facut acest lucru la volanul unei masini, indiferent de scop, e pacat sa n-o vizitezi. Poti face acest lucru pe jos (o sa-ti ia cateva zile bune), cu metroul (n-o sa vezi nimic), cu autobuzul (o sa vezi ceva, dar nu poti opri cand vrei tu si s-ar putea sa prinzi si ora de varf) sau poti alege masina. In plus, puteti ajunge usor si in imprejurimile Bucurestiului, la Snagov, Mogosoaia sau puteti da chiar o fuga scurta la mare… Avantajele sunt multiple si motiveaza din plin alegerea de pe urma: esti autonom, poti opri cand si unde vrei tu, datorita gps-ului stii tot timpul unde esti si poti afla cum sa ajungi la diferitele obiective pe care ai vrea sa le vizitezi. Si mai este un aspect – chiar daca prinzi ora de varf, poti admira ce a mai ramas din splendida arhitectura damboviteana chiar de la volanul masinii, fara sa te claxoneze cineva sa o calci.

RextonRextonEste un mod la fel de elegant de a lua pulsul orasului ca si micile plimbari de la masina la obiectivul vizitat. Pentru toate acestea Firma Rexton Rentcar din Bucuresti ce are ca domeniu de activitate oferirea serviciilor de inchirieri auto iti pune la dispozitie in cele mai convenabile conditii, una dintre diversele masini din parcul auto.

Cu o echipa tanara, orientata catre client, firma Rexton este pregatita sa va consilieze in alegerea autoturismului potrivit necesitatilor dumneavoastra. Din gama de masini pe care o detine puteti alege modele precum Renault, Dacia, Toyota, Chevrolet, Opel, Ford si alte marci de renume, pentru care costurile de inchiriere sunt foarte reduse, la care nu se vor adauga alte taxe.

Pe langa serviciile de inchirieri auto, echipa Rexton Rentcar va sta la dispozitie si cu servicii de transfer persoane sau servicii de inchirieri masini cu sofer, in cazul in care simtiti nevoia sa va odihniti dupa un drum lung si obositor.

Costurile de inchiriere sunt cele mai scazute de pe piata si includ o serie de beneficii precum lirvarea si receptionerea gratuita a masinii de oriunde din municipiul Bucuresti in intervalul orar 7-22. In plus pentru cresterea si imbunatatirea confortului clientului, echipa Rexton Rentcar este foarte flexibile si deschisa negocierilor.

Aveti nevoie de o masina intr-un timp scurt? Rexton Rentcar este solutia ideala deoarece ofera servicii de inchirieri auto in Bucuresti. Si daca va ganditi la costurile pe care le presupune inchirierea autoturismului de care aveti nevoie, trebuie sa stiti ca acestea sunt cele mai bune de pe piata.

In plus puteti beneficia de serviciul de transfer persoane sau puteti beneficia de inchirierea masinii cu sofer, in cazul in care dumneavoasta nu detineti permis de conducere.

Echipa Rexton Rentcar din Bucuresti vine mereu in sprijinul clientilor cu cele mai bune solutii si idei si de asemenea va potate consilia in alegerea tipului de masina de care aveti nevoie pentru inchiriere. In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret!

Rexton Rentcar

Romania, Bucureşti, Bucureşti, Str. Cladova 6
Telefon: 0754 422 599

www.rexton-rentacar.ro

Citeste mai multe…