Helinick sisteme antifurt – Cu noi nu va fura nici… somnul!

helinick - sisteme antifurt

Daca aveti un magazin sau un spatiu comercial in care va desfasurati activitatea, indiferent cat de tare ati miza pe noroc sau pe vorba “nu mi se poate intampla mie”, trebuie sa stiti ca sunteti la fel de expusi ca oricare altii in a fi victima hotilor de orice fel. Iar un paznic de noapte nu va ajuta prea mult, din statistici reiese ca cele mai multe furturi au avut loc cu paznicul la fata locului, e adevarat, de multe ori motaind sau pur si simplu paralizat de frica, deci la fel de ineficient (ca unul care sfoaraie). De aceea, 2biz.ro va recomanda s aapelati la un specialist in domeniu, ce nu-si inchide ochii niciodata. Un Big Brother care sa va tina hotii departe: Doamnelor si Domnilor, Compania Helinick!

helinick - sisteme antifurtAre o experienta de peste 20 de ani in domeniul securitatii si sigurantei. Societatea a fost infiintata in anul 1991, iar un an mai tarziu realizeaza prima instalare a unui sistem de alarmare. In anul 1993 am instalat primul sistem analog pentru detectia incendiilor. De-a lungul timpului s-au dezvoltat si au continuat sa ne transforme pentru a se putea adapta cerintelor pietei in continua schimbare. La inceput, activitatea dumnealor s-a bazat pe importul si comercializarea sistemelor de securitate, insa in prezent realizeaza solutii de integrare a sistemelor de siguranta, fiind lideri pe piata romaneasca.

Valorile pe care le dezvolta in cadrul societatii sunt: consecventa, spirtul de echipa, profesionalismul, exactitatea, promptitudinea. Isi propun si reusesc cu succes dezvoltarea afacerii prin satisfacerea cerintelor clientilor si implementarea platformelor de securitate. Dispun de o echipa cu o mare putere de munca, capabila sa ofere solutii chiar si pentru cele mai dificile probleme.

Pentru ca sunt constienti de importanta calitatii comunitatii in care traim si-au asumat raspunderea in respectarea legilor si a protejarii mediului. Asigura conditii egale si nediscriminatorii la angajare si promovare in cadrul companiei. In plus, contribuie constant la dezvoltarea societatii.

Cel mai performant sistem antifurt pentru magazine va este oferit de Helinick, firma specializata in proiectarea solutiilor de securitate pentru aplicatii diverse. Aduceti pierderile dvs. la minim prin utilizarea unor solutii complete de supraveghere si control!

Adevarul este ca, oricare ar fi produsele furnizate de un magazin, intotdeauna vor exista persoane care vor sa beneficieze de ele fara sa plateasca. Pentru a va oferi un control eficient al activitatilor la orice ora din zi, Helinick va ofera mai multe optiuni pentru sistemul antifurt pentru magazin, de tipul numaratoarelor de persoane, sistemelor antiefractie si de control al accesului, precum si de supraveghere video. Cu ajutorul rapoartelor pe care acestea le redau si a semnalizarii prin alarma a incidentelor de furt sau efractie, dumneavoastra aveti un control deplin asupra situatiilor aparute.

Sistemul ofera disponibilitate pe un web browser standard si se integreaza simplu cu sistemele de gestiune existente. Camerele video ofera o monitorizare continua, avand posibilitatea de a sari la anumite imagini de interes fara necesitatea derularii complete a inregistrarilor. In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania in reteau 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Helinick

Romania, Bucureşti, Bucureşti, Str. Eraclie Arion nr. 4, Sector 1

Telefon: 021.404.44.44 | 021.404.44.00

www.helinick.ro

Mai multe articole gasiti aici.