Rexton Rentcar – Inchirieri auto avantajoase!

RextonRextonFie ca esti intr-o scurta plimbare prin capitala sau trebuie sa rezolvi probleme de munca, Rexton Rentcar iti ofera posibilitatea sa te deplasezi in voie, oriunde doresti. Compania Rexton Rentcar ofera servicii de inchirieri auto in Bucuresti atunci cand ai nevoie de o masina intr-un timp scurt. Echipa firmei vine mereu in sprijinul clientilor cu cele mai bune solutii si idei si, de asemenea, te poate consilia in alegerea tipului de masina de care ai nevoie pentru inchiriere. Desi concurenta in domeniul inchirierilor auto este extrem de mare, Rexton Rentcar ofera inchirieri auto in Bucuresti la cele mai mici preturi, punandu-va la dispozitie servicii de calitate, dar si alte facilitati. Societatea raspunde cu promptitudine si profesionalism oricarei solicitari, punand accent pe servicii de calitate si confortul sporit al clientilor. Serviciile de inchirieri auto sunt oferite la cele mai bune preturi, autoturismele din parc sunt in proportie de 80% noi, iar conditiile de inchiriere auto foarte avantajoase!

Flexibilitatea serviciilor!

Gama de autoturisme oferite spre inchiriere este foarte diversificata, dar cu preponderenta spre clasa medie si mica. Firma Rexton Rentcar ofera o gama variata de marci de masina precum Opel, Dacia, Ford, Toyota, Daewoo, Chevrolet, dar si alte marci cunoscute. Flota de autoturisme aflate in proprietatea Rexton Rentcar se regasesc in cele mai bune conditii tehnice, astfel vei avea parte de o calatorie placuta. In plus, poti beneficia de serviciul de transfer persoane sau poti solicita inchirierea masinii cu sofer, in cazul in care nu detii permis de conducere. Pentru a calatori in conditii de siguranta, autoturismele sunt conduse de catre soferi profesionisti. Livrarea masinii se face de catre client in mod gratuit oriunde doreste acesta pe raza municipiului Bucuresti sau la aeroportul Otopeni. Pe langa aceasta, poti beneficia si de dotari optionale ale masinii cum ar fi sistem de navigatie GPS sau scaun auto pentru copil. Toate masinile sunt asigurate RCA si CASCO, iar taxele de drum si inclusiv rovinietele sunt suportate de firma. Toate aceste servicii sunt incluse in preturile de inchiriere ale masinii, preturi care pornesc de la 12 euro si care, pentru perioade de inchiriere mai lungi de 30 de zile, pot fi negociate. Pentru clientii fideli care nu au creat probleme in returnarea masinilor la timp, lovite sau cu inventarul incomplet, inchirierea masinilor se face fara garantie.

De ce sa alegi Rexton Rentcar?

Firma Rexton Rentcar din Bucuresti are ca domeniu de activitate oferirea serviciilor de inchirieri auto in cele mai convenabile conditii. Cu o echipa tanara, orientata catre client, firma Rexton Rentcar este pregatita sa te consilieze in alegerea autoturismului potrivit necesitatilor tale din parcul auto al firmei. Costurile de inchiriere sunt cele mai scazute de pe piata si includ o serie de beneficii precum livrarea si receptionarea gratuita a masinii de oriunde din municipiul Bucuresti in intervalul orar 7-22. In plus, pentru cresterea si imbunatatirea confortului clientului, echipa Rexton Rentcar este foarte flexibila si deschisa negocierilor. Beneficiaza de serviciile de inchirieri auto Bucuresti oferite de Rexton Rentcar pentru confortul si siguranta ta.

Datele de contact ale firmei Rexton Rentcar

Adresa firmei: Str. Cladova, Nr.6, Bucuresti

Telefon: 0754 422 599

Email: contact@expert-inchirieriauto.ro