Romserv Invest – Avantajele geamurilor termopan pentru locuinte!

geam termopanPutine sunt lucrurile in lumea aceasta pe care sa le achizitionati cu o suma considerabila de bani pentru a va ajuta sa imbinati utilul cu placutul. Unul dintre acestea este reprezentat de geamul termopan. Mai scump decat un geam normal datorita calitatii incomparabile, acesta va aduce numai avantaje si, poate ceea ce urmariti in principal, un aspect modern si curat al locuintei. In ultimul timp, tamplaria din aluminiu sau pvc si geamul termopan au adus un plus de stil si de culoare oricarei constructii, fie ea una noua sau una mai veche. Aceste elemente de ultima generatie au reusit sa se impuna datorita unor avantaje si calitati incontestabile pe care le au. Pentru a beneficia de toate dintre ele este suficient sa alegeti ferestrele din geam termopan pe care vi le pune la dispozitie firma Romserv Invest din Targoviste.

In momentul in care intentionati sa va dotati casa cu geamuri termopan, urmariti in principal produse care sa va ofere un aspectul placut, fiabilitate si usurinta in utilizare. Ei bine, toate aceste caracteristici sunt insumate de sistemele comercializate de Romserv Invest. Firma din sudul tarii ofera spre comercializare doua tipuri de sisteme:

–  ferestrele din geam termopan cu 3 camere interioare Gealan: confera un aspect estetic fiecarei case. Doua randuri de etansari impiedica patrunderea curentului, a prafului si a apei, mentinand un climat placut in locuinta. Sunt construite pe baza principiului cu trei camere cu o adancime constructiva de 62mm.

– ferestrele termopan cu 5 camere de izolare Gealan care ofera stabilitate termica si o izolare fonica de exceptie. Sistemul de profile cu 5 camere interioare, doua garnituri si o adancime de constructie de 62 mm, se evidentiaza atat prin usurinta cu care se prelucreaza profilele din PVC in procesul de executie al ferestrelor si usilor cat si prin aspectul exterior placut dat de armonia proportiilor dintre toc si exterior.  Ramele din pvc pot avea culori diferite in functie de alegerea dumneavoastra. Culorile ce imita lemnul de stejar, mahon sau nuc creaza un aspect rustic si elegant in acelasi timp, in cazul in care nu va doriti clasicul alb. Dimensiunile si formele alese pentru tocuri, cercevele si contururi sunt bine proportionate, imbinandu-se armonios.

Sticla utilizata la cele doua sisteme de 3 si 5 camere este de cea mai mare claritate, iar modul de montare in rama nu permite infiltrarea aerului sau a firelor de praf in spatiul dintre cele doua geamuri.

Pentru a afla de toate avantajele de care va veti bucura daca o sa instalati aceste sisteme de geamuri termopan Romserv Invest, iata o lista cu cateva dintre ele:

– scapati de neplacerile cauzate de aparitia condensului in casa si respectiv pe geamuri, “conserva” caldura in casa, pe timpul iernii si pastreaza racoarea, vara;

– asigura o buna izolare fonica a locuintei;

– sticla e tratata, astfel incat filtreaza caldura si permite trecerea luminii in interior, fara a produce “efect de sera”. Pentru a va feri de priviri indiscrete, puteti opta pentru sticla reflectorizanta;

– sunt rezistente la efractie si nu prezinta riscuri de accidente;

– aerul rece, care patrunde dinspre exterior, prin orificiile aflate in partea inferioara a ferestrei se incalzeste in camerele din interiorul tamplariei, urcand spre partea superioara, astfel ca intra in camera cald;

– vara, plasa speciala va protejeaza de insecte;

– daca sunt dotate cu rulouri exterioare, iarna va feresc de fig si de zapada, iar vara, de praf si de ploaie;

Date de contact:

Str. T.Vladimirescu, nr. 59.

Tel: 0245/217.791 / 0731 342.588

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.