Care este omul de baza in procedurile de insolventa? – Emmi Insolventa

Pre-insolventa-oKtpLDaca nu v-ati adresat aceasta intrebare pana acum, desi va aflati in aceasta situatie, este cazul sa luati in calcul varianta de a apela la un de lichidator judiciar pentru a va oferi cele mai bune servicii de lichidare, de administrare judiciara, de consiliere in privinta insolventei si pentru ca acesta sa va consilieze corect cu privire la procedurile care trebuie intreprinse, etc.

Asadar, cine este acest lichidator judiciar? Este un practician in insolventa, care poate pune la dispozitia oamenilor de afaceri, societatilor comerciale, fundatiilor, PFA-urilor, institutiilor bugetare, etc., serviciile mentionate anterior si nu numai. Nu este obligatoriu ca lichidatorul judiciar sa fie o persoana juridica, aceste atributii putand fi practicate si de catre o persoana fizica autorizata.

Lichidatorii judiciari nu sunt specializati intr-un anumit domeniu, ci pot avea profesii diferite: avocati, juristi, ingineri, contabili, etc., tocmai de aceea alegerea lichidatorului potrivit, este una oarecum dificila. Insa, acum nu mai trebuie sa va faceti probleme de acest gen, pentru ca ne-ati gasit pe noi- compania Emmi Insolventa. Noi va oferim servicii complete de asistenta si consultanta.

Daca aveti nevoie de un lichidator judiciar eficient si corect, nu intarziati sa apelati la personalul calificat al companiei Emmi Insolventa, care va va oferi solutii conforme cu legea, cu privire la procedurile de insolventa.  Veti beneficia de o atentie sporita din partea lichidatorului judiciar care va lucra pentru voi. De asemenea, impartialitatea si pozitia echidistanta dintre creditori si actionari, este un criteriu dupa care ne ghidam in activitatea noastra. Atributiile in ceea ce priveste inventarierea, evaluarea si notificarile bunurilor, respecta normele procedurale impuse, fiind realizate cu precizie si atentie.

Lichidatorul judiciar pe care vi-l alocam, va face tot posibilul pentru a va aduce solutii favorabile, desfasurand cu fermitate toate demersurile legale in vederea indeplinirii acestui scop. Lichidarea bunurilor din patrimoniul debitorului si distribuirea sumelor realizate din valorificarea activelor şi recuperarea creanţelor, sunt doua dintre cele mai importante atributii ale lichidatorului judiciar. Avand in vedere ca sunt implicate sume de bani, este necesar ca aceasta persoana sa fie corecta si sa ia deciziile cele mai bune pentru client. Profesionistii companiei Emmi Insolventa sunt la curent cu toate reglementarile in domeniu, dispunand de toate cunostintele necesare desfasurarii actiunilor intr-o maniera avantajoasa pentru clienti si de modalitatile cele mai eficiente pentru a obtine ceea ce se doreste. Intocmim toate documentele necesare pentru a initia procedurile de faliment si de insolventa, dar si planurile de reorganizare a societatii.

Societatea noastra reuneste in interiorul sau numai specialisti experimentati in domeniul insolventei, al dreptului civil si penal. In cazul in care, aveti de-a face cu o situatie de faliment, contencios adminstrativ sau fiscal, drept de proprietate, insolventa, concordat prevenitv, etc., serviciile noastre trebuie sa se afle in cap de lista atunci cand alegeti echipa cu care sa colaborati si sa ramaneti, totodata, la aceasta, daca doriti sa aveti parte de profesionalism si solutii adecvate.

Atunci cand vine vorba de acest tip de servicii, probabil, ne este greu sa ne incredem in persoane straine, insa tinand cont ca echipa Emmi Insolventa este un specialist demn de incredere, nu trebuie sa va faceti griji de nici un fel.

Alege lichidatorul judiciar corect si eficient din cadrul companiei Emmi Insolventa.