Scale Expert Bucuresti – precizie si calitate!

case de marcat scale

case de marcat scaleAi nevoie pentru afacerea ta de cantare electronice performante, cantare comerciale, cantare platform sau de cantare cu imprimare etichete? Iti doresti sisteme performante de cantarire, de ambalare sau etichetare sau de detectarea metalelor – Dibal, Cely ?

Nu stii de unde poti achizitiona cele mai performante case de marcat fiscal, solutii complete de gestiune  sau sertare cu bani? Cauti marcatoare de pret, numaratoare de bani sau detectoare pentru bancnotele false? In acest caz cea mai buna alegere pe care o poti face este compania Scale Expert din Bucuresti!

Cu experienta in domeniu, firma bucuresteana Scale Expert este specializata in importul si distributia gamei complete de echipamente, consumabile si solutii la cheie pentru retelele comerciale si HoReCa.

Toate produsele aflate in oferta companiei Scale Expert sunt importate direct din Germania, Spania, Italia, Bulgaria, clientii beneficiind astfel de cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Scale Expert este societatea care iti garanteaza ca in perioada de garantie si post – garantie, service-ul produselor achizitionate va fi asigurat de personal specializat Scale Expert ori de cel al companiilor partenere, la nivel national.

In oferta firmei bucurestene Scale Expert gasesti diferite modele de cantare electronice, cantare comerciale sau cantare cu imprimare etichete, dar si:

  • Sisteme complete de cantarire, ambalare, etichetare, detectare metale – Dibal, Cely;
  • Platforme de cantarire de la 60 Kg la tonaj extins (5 tone), din otel inox, 1-4 celule de cantarire, IP68, platforme de podea, platforme ingropate, platforme cu rampa, platforme cu carlig – marcile DIBAL (Spania) si BILATRON (Italia);
  • Consumabile diverse: role de hartie (offset, dubluautocopiative, termice ), etichete autoadezive pentru toate tipurile de cantare, case de marcat, POS-uri, imprimante fiscale, taximetre, bancomate;
  • Echipamente (sisteme POS all-in-one, monitoare TouchScreen, imprimante cod bara, imprimante termice de sectii, cititoare cod bara);
  • Solutii software complete pentru gestiunea oricarei tip de afacere (restaurante, magazine, supermerket, retele de magazine, fast-food, hoteluri, pensiuni, baruri, clinici medicale, cabinete dentare, saloane SPA, saloane infrumusetare).

Scale Expert are pentru cei interesati si modele diferite de case de marcat fiscale (Activa, Elka, Total, Sam4S sau NEI), sertare de bani, marcatoare de pret (Printex – Italia), etichete de pret, numaratoare bani si detectoare bancnote false – marca (Ratiotec – Germania), dar si masini de ambalat in vid – marca WAAGE Italiascale expert 1

Pentru produse performante, la cele mai avantajos raport calitate/pret de pe piata, alege colaborarea cu un lider in domeniu, compania Scale Expert din Bucuresti!

Scale Expert – precizie si calitate!

SCALE EXPERT SRL

Date indentificare firma:

SEDIU : Str. Intrarea Sutasului nr.7-9, Sector 1, Bucuresti

Tel: 0722 195 775, 0744 369 659 , (Cosmote);
Tel/Fax: 021.224.03.22 ; 021.224.42.85 (Romtelecom);