Scapa rapid si eficient de daunatori utilizand serviciile Promed Impex

Daunatorii, sub forma rozatoarelor, reprezinta o problema ce poate insemna numeroase dificultati in desfasurarea activitatii de zi cu zi a unei companii. Mai mult, daca aceste probleme sunt prezente in cadrul unei firme comerciale, alimentare sau publice atunci activitatea acesteia poate fi intrerupta sau sistata pana la eradicarea daunatorilor. In cazul in care ati semnalat prezenta unor rozatoare (soareci, sobolani si asa mai departe) atunci nu trebuie sa stati pe ganduri; cu cat interventia dumneavoastra este mai prompta cu atat timpul de deratizare este mai scurt. Desigur, pentru a elimia eficient si rapid daunatorii trebuie sa solicitati ajutorul unei firme de specialitate.

In Bucuresti, serviciile de deratizare va sunt oferite de catre compania Promed Impex. Aceasta companie este specializata in acest tip de activitati, oferind celor interesati servicii precum: dezinsectii, deratizari sau dezinfectii. Desigur, deratizarile reprezinta operatiile cele mai complexe deoarece problema rozatoarelor este cea mai importanta si cea mai dificil de rezolvat. Pentru a se elimina definitiv, trebuie actionat in profunzime si pentru o durata indelungata; in caz contrar dupa un timp scurt, rozatoarele va pot pune din nou probleme.

Dupa cum am precizat deja, prezenta sobolanilor, a soarecilor sau a oricaror alte rozatoare inseamna in primul rand posibilitatea existentei unui focar de infectii. Dupa cum bine stim, acesti daunatori pot fi purtatorii unor boli periculoase care se pot extinde rapid atat in cadrul companiei dumneavoastra cat si printre clientii pe care ii aveti. Astfel puteti risca falimentul datorita problemelor furnizate de „musafirii” nepoftiti.

Deratizarea este singura operatie prin care puteti scapa de acesti daunatori. Prin deratizare se intelege procesul de alungare si extirpare a rozatoarelor. Deratizarea presupune utilizarea si aplicarea de solutii specifice care sa omoare soarecii si sobolanii rapid si eficient. Promed Impex garanteaza utilizarea unor substante inodore, eficace, netoxice, avizate de Ministerul Sanatatii. Substantele sunt eficiente pentru orice specie de sobolani sau soareci dar nu sunt nocive pentru oameni. De aceea operatia de deratizare se poate aplica fara a se pune in pericol activitatea firmei dumneavoastra.

Deratizarea se poate aplica atat in spatii inchise cat si in spatii deschise, cu mentiunea ca trebuie acoperita o suprafata extinsa pentru a se garanta extirparea eficienta a daunatorilor. Mai mult, aplicarea solutiilor mentionate mai sus trebuie realizata pentru o perioada indelungata din aceleasi considerente. In acelasi timp este recomandata si o inspectie periodica pentru evitarea aparitiei ulterioare a acelorasi daunatori. Toate aceste operatii va sunt garantate de compania Promed Impex, care va sta la dispozitie cu personal experimentat si calificat dar si cu produse de specialitate aprobate de Ministerul Sanatatii.

Pentru a solicita interventia unei deratizari Promed Impex nu trebuie decat sa luati legatura cu reprezentantii companiei. Puteti realiza acest lucru atat prin utilizarea datelor de contact listate in subsolul acestui articol cat si prin accesarea platformei online a firmei cu acelasi nume. Indiferent de complexitatea problemelor pe care le aveti, Promed Impex garanteaza cele mai avantajoase preturi si cele mai prompte interventii disponibile pe piata din Bucuresti si nu numai.

Promed Impex, date de contact

S.C. PROMED IMPEX S.R.L.

Str. Dionisie Fotino Nr. 25, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021/ 233.86.12
Fax: 021/ 230.10.10
Mobil: 0726.116.891
e-mail: petrunita@promedimpex.ro

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro