Schele metalice – sisteme ine gandite

schele metalice

schele metalice

Conditii optime de desfasurare a lucrarilor de constructii la inaltimi, de a obtine siguranta muncitorilor in aceste lucrari sunt folosite pe larg schele metalice calitatea caror este resimtita pe deplin in momentul utilizarii. Producator de incredere din Italia pune la dispozitia muncitorilor din Romania sisteme bine gandite pentru a rezolva solutii complicate in domeniul constructiilor. Structurile simple ale schelelor fac posibila instalarea lor in spatii complexe si permit lucrari din orice punct al obiectivului. Chear daca ne pare ca sunt foarte usoare ele sunt foarte rezistente si respecta toate Normele Europene de siguranta si calitate. Echipa noastra vine in sprijinul dezvoltarii d-voastra cu solutii europene, profesionale de ultima ora, pe care le punem la dispozitia clientilor.

Schele metalice cu multe avantaje

Unii constructori din cauza economiilor confectioneaza ei insasi schele, insa daca veti procura schele metalice sa stiti ca raportul pret –calitate va fi in favoarea d-voastra, pe langa toate veti fi scutit si de amenzile usturatoare ale organelor abilitate. Schelele metalice mai au alte avantaje ce reduc semnificativ costul lor: adaptare optima la diverse forme constructive ale cladirilor, posibilitatea de completare in timp a unor elemente componente, au o stabilitate excelenta, necesita un volum redus de depozitare si de transport, se manipuleaza usor, se monteaza si demonteaza usor, si au o siguranta si protectie sporita in lucru. Cu sistemele noastre veti atinge inaltimi de pana la 40 m , veti avea posibilitatea de a lucra in orice colt al cladirii. Barele de protectie permit de a le utiliza fara frica de constructori.

Schele metalice second hand model italian cu accesorii

Compania Edilrent va propune schele metalice second hand de model italian, care sunt necesare pentru lucrarile d-voastra de constructie. In permanenta oferim de pe stoc schele de o calitate foarte buna si usoare, vopsite si complete. Produsele noastre sunt inzestrate si cu accesoriile necesare ancorarii schelei: chei fixe de ancorare, accesorii pentru accesul de la un nivel la altul al schelei, scari zincate de acces, picioare reglabile si talpi. Suntem furnizorul principal al d-voastra de pe piata in privinta materialelor de schela. Dupa ce ne-ati ales si ati comandat ne straduim ca in cel mai scurt timp sa aducem schela oriunde este nevoie de ea. In functie de optiunea fiecarui constructor livram schele complete sau in variante mai simple.

Calitate si pret bun pentru schele metalice

Sarcina colectivului nostru este aceea de a fi in permanent sub nivelul oricarui pret de concurenta in conditiile in care, calitativ schele metalice propuse de noi nu este cu nimic mai prejos decat cele mai simple schele de pe piata. Avem ca tinta fidelizarea clientului prin calitatea marfii, timpului scurt de livrare catre client si nu in ultimul rand pretul de vanzare mic, cu care aducem clientii din orice colt al tarii. Nu exista client care sa fi cumparat de la noi si care sa nu fie multumit. Cu ofertele de preturi puteti lua cunostinta pe site-ul www.edilrent.ro . Daca doriti siguranta maxima pentru constructorii d-voastra, apelati la produsele companiei noastre.

admin

admin