O trusa de scule de mana este obligatorie in orice casa

bendkoppDe cate ori nu ati avut nevoie de o surubelnita sau de o anumita cheie pentru a repara un robinet ce picura? Ei bine, consideram ca in orice casa trebuie sa existe un minim de scule de mana deoarece sunt anumite reparatii ce sunt extrem de simple atunci cand ai uneltele potrivite. Bendkopp este furnizor de solutii si sisteme de fixare si organe de ansamblare, dar pe langa acestea, tot aici veti gasi o paleta completa de scule de mana, electrice, cabluri si multe alte produse tehnice pentru orice mester sau pentru firme de profil.

O trusa minima de scule de mana este obligatorie, mai ales daca nu vreti sa platiti instalatorul pentru orice garnitura schimbata, sau alte operatiuni banale pe care le-ati putea face fara a va expune unui risc si intr-un timp redus. Sculele care nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa sunt putine la numar, iar cum acestea sunt tot mai inteligent proiectate, o trusa de scule are dimensiuni reduse si este si usoara.

Surubelnita multifunctionala o prezenta in orice trusa de scule de mana

Cea mai importanta categorie de scule de mana este cea a surubelnitelor. Insa daca nu aveti de gand sa colectionati o sumedenie de surubelnite, cea mai buna recomandare este sa achizitionati o surubelnita multifunctionala cu cricket. Aceasta este extrem de utila, iar datorita accesoriilor prezente in trusa, puteti desface si insuruba cam orice tip de surub. Cricketul prezent la majoritatea tipurilor de scule de mana pentru suruburi, piulite, etc. Este un sistem ce permite rotirea capului surubelnitei sau a cheii numai intr-un singur sens, sau blocarea pe ambele sensuri de rotatie. Acest lucru este foarte util atat la insurabare cat si la desurubare, scurtand foarte mult timpul dar avand de asemenea un impact pozitiv asupra vietii capului surubului dar si a surubelnitei.

Asadar, dintr-o trusa minima de scule de mana nu trebuie sa lipseasca utila surubelnita multifunctionala. Pe langa aceasta, in cazul in care mai umblati pe la intrerupatoare si alte aparate electrice, prezenta unei truse de surubelnite izolate electric este o obligativitate. Practic, toate sculele trebuie sa fie izolate pentru a va proteja de socuri electrice.

Cheile sunt si ele esentiale in orice trusa de scule de mana pentru casa. Daca nu detineti un autoturism nu va recomandam sa luati truse de chei complete. Este suficient sa aveti in casa chei de masuri uzuale pentru a putea desface si strange elemente simple de instalatii de apa sau pentru a putea repara diferite lucruri prin casa.

Alte lucruri ce nu trebuie sa lipseasaca dintr-o trusa de scule de mana

Pe langa aceste scule de mana, este bine ca din orice casa sa nu lipseasca o ruleta de 5metri, dar si o lanterna LED puternica, un spray WD40 pentru curatare si ungere a balamalelor, si a altor elemente de feronerie. Ei bine, toate acestea le puteti gasi fara probleme in orice magazin de bricolaj din orasul dumneavoastra.

Va invitam pe siteul www.bendkopp.ro pe toti cei interesati in organe si sisteme de ansamblare si fixare, dar si pe firmele care sunt in cautare de scule de mana sau electrice profesionale.