Selrom Trading Company Va Ofera Dozatoare de Apa

albDozatoarele de apa sunt solutia cea mai buna atunci cand vrei apa de cea mai buna calitate. Selrom Trading Company iti ofera nu doar dozatoare de apa ci si apa imbuteliata pentru acestea.

In ceea ce priveste gama de apa imbuteliata, clientii pot opta pentru apa de izvor Beviaqua, imbuteliata de Lavmi Perla in Darmanesti (judetul Arges), sau apa minerala Cristalina, produsa si imbuteliata de Perla Harghitei. Ambele firme respectand intocmai standardele ISO 9001 si HACCP in realizarea proceselor de imbuteliere, pentru ca toti cei interesati sa beneficieze de o apa de calitate superioara.

Dozatoare de apa pentru o apa de calitate superioara

Daca vrei sa te bucuri in fiecare zi de un pahar cu apa pura, nu mai sta pe ganduri si comanda dozatoare apa de la Selrom Trading Company. Un astfel de dozator multifunctional este usor de folosit de catre orice persoana și in acelasi timp si foarte util. Fie ca il achizitionezi pentru birou sau pentru locuinta proprie, un dozator de apa te ajuta sa economisesti deoarece nu vei mai cumpara sticle de apa la 2 sau 5 litri, nu iti vei mai umple frigiderul cu sticle deoarece vei avea la discretie apa racoritoare si vei reduce poluarea mediului cu sticle de plastic.

Aceasta companie pune la dispozitie clientilor sai, dozatoare de apa cu functia de incalzire si racire a apei si bidoane returnabile sau nereturnabile, cu diferite capacitati. Compania onoreaza comenzile venite din toata tara, asigurand transport gratuit al produselor comandate.

Bucura-te de apa rece si pura de la Selrom Trading Company

Cu ajutorul acestor dozatoare de apa, utilizatorii se pot bucura de un pahar cu apa rece (pana la 4 grade Celsius) atunci cand este cald sau de o bautura calda instanta, fara a mai fi nevoiti sa fiarba apa. Aceste aparatele isi dovedesc utilitatea in orice anotimp, dar si in orice tip de spatiu, fie ca este vorba de locuinte, sedii de firme, hale de productie, spitale, saloane de infrumusetare etc.

Modelele de dozatoare apa comercializate de aceasta companie sunt usor de utilizat, se incadreaza perfect oriunde, si sunt prevazute cu suport pentru amplasarea paharelor de unica folosinta. Bucurati-va de apa cu ajutorul acestei companii.

Ce alte servicii va ofera firma Selrom Trading Company?

Societatea pune la dispozitia clientilor si cafea ambalata sau capsule, ceai, expresoare de cafea pentru birou, dar si bauturi racoritoare. Toate produsele sau echipamentele comandate din magazinul virtual selrom.ro pot fi livrate in orice colt al tarii v-ati afla.

Mai mult, din oferta acestei companii nu lipsesc nici bidoanele cu apa imbuteliata confectionate din plastic sau policarbonat, cu valori diferite in ceea ce priveste capacitatea, apa ce poate fi plata sau minerala, aspect care de asemenea ramane la latitudinea clientului.

Calitatea produselor furnizate, respectiv a serviciilor oferite, profesionalismul de care aceasta compania da dovada in onorarea comenzilor primite, raportul optim calitate/pret practicat si livrarea gratuita in toata tara sunt aspectele care au convins deja peste 2000 de clienti sa aleaga aceasta companie.