Servetele.ro, servetele personalizate cu mult bun gust

Servetele.ro, servetele personalizate cu mult bun gust

Servetele.ro, servetele personalizate cu mult bun gustCand eram mica colectionam fel de fel de servetele. Aveam o cutie mare in care le depozitam si fie ca erau servetele simple, servetele colorate sau servetele personalizate, fie servetele de Craciun, de Paste, cu flori sau inimioare, toate ajungeau in cutia mea, cate un singur exemplar era suficient, iar din cand in cand ma desfatam privindu-mi mica comoara.

Pare ciudat acum cand privesc in urma, insa se stie ca cei mici sunt adevarati colectionari si resimt o placere deosebita sa adune diverse, sa colectioneze, sa se implice si sa-si dedice timpul unei anumite pasiuni.

Daca atunci cand erai mic colectionarea servetelelor era o simpla copilarie, acum ai nevoie de servetele personalizate pentru afacerea ta. Cine te poate ajuta cu aceste produse? Piramida, prin intermediul site-ului sau de prezentare servetele.ro.

Servetele personalizate poarta semnatura Piramida, producatorul nr. 1 in Romania

 

Stiai ca producatorul nr. 1 in Romania, unul dintre cei mai apreciati si mai cautati producatori din tara, se numeste Piramida? Aceasta companie infiintata in anul 1995 s-a orientat inca de la bun inceput catre servetelele personalizate dezvoltandu-se de-a lungul timpului prin productia si distributia de produse de calitate, castigandu-si clientii nu numai din Moldova, ci si din Romania si Bulgaria.

La baza companiei stau tehnologiile moderne si performante prin care procesul de productie respecta cele mai inalte standarde de calitate. Procesarea hartiei celulozice se face doar cu masini de ultima generatie, hala industriala de productie fiind noua, moderna si perfect functionala.

Echipa Piramida este compusa din tehnicieni si designeri redutabili oferindu-ti posibilitatea de a alege intre toate dimensiunile uzuale de servetele, dar si dimensiuni speciale, toate imprimate in nuanta aleasa de tine, in mai multe culori, numar de straturi diverse, modalitate diferita de pliere, purtand sigla si numele firmei tale, toate realizate de catre echipa Piramida cu mult bun gust.

Care sunt preturile practicate? Dintre cele mai accesibile. Livrarea servetelelor personalizate se face in Romania, in Moldova, dar si in Bulgaria.

Servetele personalizate sunt rezultatul a 20 de ani de experienta

 

De ce sa optezi pentru servetele personalizate de la Piramida? Deoarece experienta de 20 de ani in domeniu isi spune cuvantul, iar daca vrei calitate 100% atunci echipa servetele.ro este echipa potrivita pentru a-ti oferi produsele de care si tu ai nevoie.

Piramida iti ofera posibilitatea de a alege servetele personalizate in functie de:

– Dimensiune, mai mici sau mai mari, dupa nevoie;

– Numarul de straturi, 1, 2 sau chiar 3;

– Pliere, in 4 sau 8;

– Imprimare, 1, 2 sau 3 culori;

– Modul de ambalare, 100, 200, 400, 75, 65 sau 150 de bucati in fiecare pachet.

De asemenea, poti cumpara servetele simple, servetele economice sau servetele colorate de la Piramida din Moldova, Chisinau. Insa, in functie de cantitatea pe care o comanzi, se pot Servetele.ro, servetele personalizate cu mult bun gust1negocia si preturile, astfel incat afacerea sa fie rentabila de ambele parti.

Se pot face imprimari si cu auriu sau argintiu, doar ca te va costa separat. Pentru Bucuresti livrarile sunt gratuite, iar pentru localitatile din provincie transportul se va realiza printr-un curier rapid.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege servetele personalizate de la Servetele.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si serviciile Servetele.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-850.065 sau trimite un e-mail pe adresa office@servetele.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.