Servicii de hidroizolatii pardoseli industriale oferite de Lindec Romania!

hidroizolatii pardoseli industriale Societatea Lindec Romania cu sediul in Bucuresti pune la dispozitia tuturor celor interesati, servicii de hidroizolatii pardoseli industriale la standarde inalte de calitate si preturi avantajoase, ce variaza in functie de complexitatea lucrarii.

In ce consta serviciile de hidroizolatii pardoseli industriale?

Desi probabil v-ati imaginat ca operatiunile de hidroizolatie se aplica doar acoperisului sau peretilor exteriori si interiori ai unei cladiri, trebuie sa stiti ca acestea sunt recomandate chiar si pardoselilor, in special celor din cadrul spatiilor in care umiditatea este crescuta. Impermeabilizarea pardoselilor are drept scop impiedicarea apei sa patrunda in zonele respective si sa afecteze in vreun fel suprafetele sau activitatile pe care le desfasurati in acele spatii.

In prima faza, suprafetele sunt curatate si desprafuite, pentru ca mai apoi sa se aplice tratamentele necesare ce constau in solutii profesionale, provenite de la unul dintre cei mai renumiti producatori din domeniu: AB Lindec Suedia.

Care sunt avantajele serviciilor de hidroizolatii pardoseli industriale?

Apa, pe langa actiunile sale benefice, poate avea si actiuni negative ce ameninta atat siguranta, stabilitatea si rezistenta unei constructii, respectiv a unei suprafete, cat si sanatatea celor care locuiesc sau desfasoara anumite activitati in interiorul spatiilor respective. O impermeabilizare sau hidroizolatie realizata corespunzator va creste durata de viata a pardoselilor, le va spori rezistenta impotriva uzurii, va diminua costurile de energie, reprezentand o modalitate eficienta de izolare termica.

Produsele pe care echipa Lindec Romania le utilizeaza pentru realizarea serviciilor de hidroizolatii pardoseli industriale sunt ecologice si extrem de eficiente. Pentru a va fi demonstrat acest lucru, ele va vor fi prezentate impreuna cu certificate de calitate emise chiar de producator, acordandu-va, in acelasi timp, garantia aferenta. Ele se pot folosi fara niciun fel de problema intr-o multitudine de tipuri de spatii, precum cele industriale: hale, depozite, service-uri auto, parcari si zone cu circulatie intensa, s.a., dar si in cadrul celor civile.

De ce noi?

In urma interventiei noastre, va veti bucura de pardoseli industriale bine protejate, rezistente atat la apa si vapori de apa, cat si la diferiti acizi, uleiuri, detergenti, combustibili, etc. Pe langa acest lucru, ele vor avea un aspect placut, vor fi usor de curatat si de intretinut, si vor prezenta o rezistenta sporita la diferente de temperatura.

Daca sunteti interesati, sa vi se prezinte o oferta tehnico-economica adecvata situatiei concrete, tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu specialistii companiei Lindec Romania pentru a le furniza o serie de date tehnice, care vor trebui verificate la fata locului de catre echipa noastra.

Avand in vedere faptul ca pardoselile, fie acestea industriale sau de alta natura, au un rol extrem de important pentru buna utilizare in timp a spatiilor respective, va recomandam cu incredere serviciile de hidroizolatii pardoseli industriale oferite de catre societatea Lindec Romania la un raport excelent calitate-pret.

Vasta experienta in domeniu si valorile pe care le promovam in fiecare relatie de colaborare cu clientii nostri: promptitudine, eficienta, profesionalism, corectitudine, sinceritate, integritate si orientare catre client, va asigura furnizarea unor servicii de calitate, de care veti fi cu adevarat multumiti.