Servicii funerare Brasov complete si decente, asigurate de compania Pompe Funebre Brasov

Pierderea unei persoane dragi este intotdeauna un moment de tristete cumplita, un moment in care nu ne putem da seama de ce se intampla exact in jurul nostru, de ce s-a intamplat o asemenea tragedie, de ce avem nevoie pentru a inmormanta asa cum se cuvine si cum este crestineste persoana la care am tinut atat de mult. Insa avalansa de emotii nu ne permite sa intocmim toate actele asa cum se cuvine si sa organizam si pomana, sa umblam dupa sicriu, sa depunem la capela decedatul, etc. In cazul in care va simtiti coplesit de toate aceste actiuni pe care trebuie sa le intreprindeti de unul singur, sa stiti ca aveti ajutor specializat din partea echipei Pompe Funebre Brasov, care va asigura tot ceea ce aveti nevoie pentru a trece mai usor peste aceasta pierdere, si anume servicii funerare Brasov complete!

Consultanta funerara

            Consultanta funerara poate fi incadrata in categoria de servicii funerare Brasov asigurate de profesionistii Pompe Funebre Brasov. Astfel, veti avea parte de toate informatiile necesare pentru a organiza inmormantarea, de anticiparea costurlor, de detalii esentiale.

Imbalsamarea decedatului

            Desi va vine greu sa va ganditi la acest lucru, exista persoane care va ajuta in imbalsamarea decedatului, actiune ce presupune conservarea trupului, pentru a se evita descompunerea, cel putin cat timp rudele isi iau ramas-bun, inainte ca trupul sa fie inmormantat. In urma imbalsamarii, se elibereaza certificatul de imbalsamare, fara de care decedatul nu poate fi depus la capela.

Intocmirea dosarului pentru ajutor de inmormantare

Profesionistii Pompe Funebre Brasov va ajuta si in acest sens, cu intocmirea dosarului care sa contina toate actele necesare depunerii la Casa Nationala de Pensii, pentru a obtine acel ajutor in valoare de 2298 de lei, din anul 2014.

Livrarea sicriului si crucii

Nu puteti inmormanta o persoana decedata fara un sicriu si o cruce. Cei de la Pompe Funebre Brasov au in stoc peste 40 de modele de sicrie din import sau de la producatori autohoni, din esente diverse de lemn de brad, fag, tei, stejar, plop, cires, nuc, etc. Sicriele pot avea diverse culori, si pot fi echipate complet cu lenjerie, capitonaj, panza de fata, capac, orar mare si mic, perna, saltea absorbanta! Crucea poate fi asortata la culoarea sicriului.

Depunerea la capela

            Acesta este unul din serviciile funerare Brasov asigurate de echipa Pompe Funebre Brasov, de care cu siguranta veti avea nevoie, mai ales daca nu doriti ca privegherea sa se desfasoare la domiciliu. Compania va poate recomanda depunerea sicriului la capela bisericii cu care colaboreza, deschisa non stop, cu acces nelimitat!

Organizarea Pomenii

In cele din urma, dupa slujba de inmormantare, persoanelor stranse la capataiul decedatului trebuie sa li se ofere o pomana. Daca nu doriti sa o faceti acasa, si nu mai aveti puterea sa mai si gatiti in asemenea momente, lasati-i pe cei de la Pompe Funebre Brasov sa se ocupe de acest lucru! Ei va vor pune la dispozitie un restaurant dragut de unde puteti alege mai multe tipuri de meniuri pomana, servite ireprosabil!