Ambalaje farmaceutice pentru produse pentru uz veterinar sau uman

ambalaje farmaceutice

ambalaje farmaceutice

Firma ASTRAL93 PRODCOM este o firma cu traditie, avand continuitate din anul 1992 si este specializata in producerea de ambalaje farmaceutice.

Calitatea acestor ambalaje farmaceutice este asigurata de organizarea productiei in sistemul de management al calitatii ISO 9001:2000, cu respectarea legislatiei in vigoare impusa de Ministerul Sanatatii, prin Agentia Nationala a Medicamentului, si de catre Farmacopeea Europeana Editia 5/2005.

Productia de ambalaje farmaceutice a firmei ASTRAL93 PRODCOM respecta cerintele Directivelor Comunitatii Europene privitoare la contactul cu alimentele. Aceste ambalaje farmaceutice sunt insotite de setul de documente solicitat de Agentia Nationala a Medicamentului pentru omologarea produselor.

Ambalaje farmaceutice livrate cu diferite specificatii

Firma ASTRAL93 PRODCOM are capacitatea de a livra aceste ambalaje farmaceutice si in conditii sterile, in functie de solicitarea clientului.

Respectarea standardelor de calitate si asigurarea unei calitati constante sunt repere de baza ale activităţii firmei. Specialistii ASTRAL93 PRODCOM acorda o atentie neabatuta calitatii materiei prime, precum si proiectarii si executiei matritelor pentru viitoarea productie. Pregatirea minutioasa a acestor faze garanteaza obtinerea unor ambalaje farmaceutice de calitate, bine finisate, atragatoare si functionale, adaptate cerintelor pietei de profil. Experienta dobandita de firma ASTRAL93 PRODCOM asigura reducerea la strictul necesar a fazelor de pregatire a productiei, fara ca produsul final sa piarda din calitate. In acest fel, firma poate produce ambalaje farmaceutice de serie lunga sau se poate adapta unor comenzi de serie scurta mai apropiate de specificul industriei de materiale promotionale.

Tu de care tip de ambalaj farmaceutic ai nevoie?

Pentru exemplificare, iata cateva dintre produsele tip ambalaje farmaceutice produse de catre firma ASTRAL93 PRODCOM:

  • Capac NV 18, prevazut cu picurator, material PP, cu capac filetat; pipeta si capacel din PE; este indicat pentru inchidere ambalaje farmaceutice.
  • Capac GL 18, material PE alba; este indicat pentru inchidere ambalaje farmaceutice din sticla, prin presare, cu sigiliu de siguranta.
  • Lingurite dozatoare 2,5 si 5 ml, material PP; sunt indicate pentru administrare produse farmaceutice lichide (ex. sirop).
  • Capace pentru borcane tip PET, material PE, diverse culori. Inchiderea se realizeaza prin clipsare.
  • Flacon 50 ml cu capac filetat, material PP, produs in diverse culori; este indicat pentru ambalaje farmaceutice de uz uman sau veterinar.
  • Cutii pentru diverse creme, cu capac filetat, material PEHD.
  • Capace cu filet pentru flacoane cu produse de uz cosmetic, material PS, produs in diverse culori.
  • Flacoane de 20, 30 si 45 ml, cu capac, material PP+PE; optional pot fi prevazute cu inlocuitor vata. Este indicat pentru ambalarea, cu costuri reduse, a produselor de uz uman sau veterinar.

Toate produsele de tip ambalaje farmaceutice respecta normele in vigoare si sunt concepute pentru a asigura si a mentine pe toata perioada de valabilitate a produselor ambalate in acestea, calitatea farmaceutica si cosmetica a produsului. De asemenea, aceste ambalaje farmaceutice sunt concepute pentru a nu putea fi usor de deschis in cazul in care ajung in posesia copiilor sau a bolnavilor, o parte dintre ambalaje fiind prevazute cu sigiliu de siguranta. Capacele cu care sunt prevazute o serie de ambalaje farmaceutice asigura o protectie impotriva umezelii si previne, pentru o perioada de timp, degradarea produselor farmaceutice, in cazul nerespectarii conditiilor de pastrare a acestora. Normele de protectie a mediului solicita consumatorilor reciclarea responsabila a acestor ambalaje farmaceutice.

admin

admin