De unde cumpar cutii bomboane?

cutie-patiserieAmbalajul este cel care vinde, cel putin in prima faza, tocmai de aceea trebuie sa-ti achizitionezi cutii bomboane de calitate superioara, rezistente, robuste, dar si deosebit de estetice. De unde? Haide sa aflam impreuna!

Iti place ciocolata? Afla care sunt cele mai scumpe cutii bomboane din lume

Cine nu iubeste ciocolata si bomboanele de ciocolata, simple sau umplute cu creme rafinate, un adevarat rasfat pentru papilele gustative? Din cand in cand toata lumea se rasfata cu una din acele cutii bomboane de ciocolata sau, in functie de evenimente, le duc in dar prietenilor sau membrilor din familie.

Insa tu ai da 2.600 de dolari pentru o cutie cu bomboane de ciocolata de doar 454 de grame? Da, atat costa cea mai scumpa ciocolata din lume. Este vorba de fapt despre o trufa foarte scumpa, de 250 de dolari, de ciocolata neagra, iar ea nu se gaseste de cumparat in magazine, ci se face comanda speciala pentru achizitionarea ei. Renumita cutie de ciocolata poarta numele de Chocopologie by Knipschildt si a fost creata in 1999 de Fritz Knipschildt.

Pe locul 2 se situeaza Noka Vintages Collection care cantareste 454 g si costa 854 de dolari. La realizarea acestor bomboane s-a utilizat cea mai fina ciocolata neagra din Trinidad, Ecuador, Venezuela si Coasta de Azur. Pe locul 3 se afla Delafee la 508 dolari cutia de bomboane, un amestec intre boabe de cacao de calitate superioara si… fulgi de aur de 24 de carate, comestibili.

Sa incepem acum si cu mentiunile. Pe locul 4 se afla Godiva „G” Collection la 120 dolari cutia, o ciocolata care are la baza boabe de cacao de calitate, atent selectionate. Pe locul 5 se pozitioneaza Richart tot cu 120 de dolari cutia, ce contine 70% cacao Criollo productie Venezuela, considerata a fi cea mai buna cacao din lume. Locul 6 este ocupat de  Pierre Marcolini care costa 102.50 de dolari, pe locul 7 amintim de Debauve & Gallais cu 94 de dolari cutia de 454 grame pe baza de ingrediente proaspete, fara conservanti, coloranti sau aditivi, pe locul 8 este ciocolata Chuao cu doar 79 de dolari, pe locul 9 gasim ciocolata Richard Donnelly la 75 dolari cutia si, in cele din urma, pe locul 10 se afla Vosges Haut Chocolat cu 69 de dolari cu arome de nunca de cocos sau curry dulce indian.
Cutii bomboane pentru o prezentare de nota 10 gasesti la AB Calipac

Acum ca ai aflat care sunt cele mai scumpe cutii bomboane de ciocolata din lume, haide sa vedem si de unde poti cumpara cutii din carton, diferite modele, pentru propria ta afacere fie cu bomboane, fie cu ciocolata, fie cu produse de patiserie.

Si cum cutiile trebuie sa arate impecabil deoarece aspectul este cel care vinde in prima faza, AB Calipac, producator autohton din Cluj-Napoca iti propune mai multe modele in functie de necesitatile tale.

Astfel, poti achizitiona cutii cu etaj, cutii cu 4 compartimente distincte, cutii plate sau cutii in forma de cuburi, conuri sau patrate, cutii decorate cu hartie franjuarata, cutii cu magnet, cutii cu etaj realizate din carton tare, cutii cu geam, balotins cu panglica sau chiar Ballboites.

Tu ce ambalaje vei alege pentru afacerea ta?