Sipci din lemn ideale caminului tau

cherestea-rasinoase-lemn-de-bradEste de 6 ori mai izolant decat caramida si de 15 or mai izolant decat betonul. Indiferent de inovatiile in domeniul contructiilor, lemnul ramane unul dintre cele mai importante materiale, menit sa puna in valoare orice lucrare si sa ofere numeroasele avantaje celor care stiu sa aprecieze calitatea, rezistenta si durabilitatea. Este de stiut ca o constructie care are la baza lemnul, imbunatateste confortul persoanelor care locuiesc in ea, datorita faptului ca peretii nu sunt reci si umezi. Mai mult decat atat, lemnul permite o mare libertate arhitecturala. Astfel, cu ajutorul sipcilor din lemn poti realiza, garduri, pereti despartitori sau suport pentru montarea tiglei de acoperis, cu investitii financiare minime insa cu un grad de calitate ridicat.

Constructia de suport pentru acoperisurile din tigla are diferite sisteme de capriori si leaturi. Solutia constructiva pentru sistemul de capriori depinde de configuratia arhitecturala a acoperisului. Unul dintre  materialele de baza folosit pentru realizarea constructiei de suport sub tigla in casele de locuit este sipca din lemn. Constructia acoperisului depinde si de scopul functional al spatiului de sub acoperis. Pentru o locuinta, atunci el va trebui sa satisfaca cerintele corespunzatoare in ceea ce inseamna regim de temperatura si umiditate, motiv pentru care sipcile din lemn sunt ideale. Acestea ofera avantajul ca sunt usor de montat si ofera beneficii pe care restul materialelor nu le pot oferi. Chiar si in cazul realizarii de pereti despartitori, sipcile sunt varianta castigatoare. Pe langa faptul ca asigura o buna izolare termica, acestea scutesc cu mult costurile de constructie si intretinere.

Sipcile sunt perfect si in cazul gardurilor. Cu ajutorul acestora nu numai ca vei puncta la capitolul design inspirat ci si la capitolul rezistenta si durabilitate. Gardurile in general, pot prelua foarte multe functii, de la delimitarea proprietatii si pana la protejarea de vant sau priviri indiscrete. Indiferent de stilul casei tale, un gard realizat din lemn aduce un plus de eleganta, pentru ca rolul estetic al gardului are menirea de a infrumuseta proprietatea. Daca aceasta, din urma, este o ferma sau o casuta din lemn cu mult teren in jur, poti opta pentru un gard realizat din sipci din lemn, asezate orizontal la distanta unele de altele dupa preferinta. Si tot la capitolul preferinte, in cazul sipcilor, poti alege dintr-o gama foarte variata de modele, dimenisuni, forme si culoare.

Pentru toate acestea ai nevoie de un expert care sa-ti puna la dispozitie cele mai bune sipci din lemn confectionate cu grija pentru detalii si finisate fara cusur. Depozit-Cherestea-Chitila.ro vine in sprijinul tau cu sipci din lemn de cea mai buna calitate, la cele mai avantajoase preturi. De exemplu una dintre ofertele noastre include sipci pentru tigla acoperis 3 metri liniari la preturi incepand de la 21 de lei pachetul de 8 bucati. Mai mult, la depozitul de cherestea Chitila iti oferim sipci din lemn de brad pentru tigla dar si sipca pentru gard la cele mai bune preturi. Depozit-Cherestea-Chitila.ro dispune de stocuri de sipci din lemn simplu si rindeluit. Astfel, daca esti in cautare de sipci din lemn de brad si molid, la pret de producator, apeleaza Depozit-Cherestea-Chitila.ro. In gama noastra de produse se numara: cusaci din lemn, grinzi din lemn, precum si dusumea lemn toate la cele mai bune preturi. Contacteza-ne si bucura-te de ofertele greu de refuzat.

admin

admin