Uleiurile dispar ca prin minune- EcoQuality Services

055248e68a5809bf3f07d382de0b1c2aIndepartarea uleiurilor din mediile industriale poate reprezenta o reala provocare, insa cu absorbantii de ulei pe care vi-i ofera EcoQuality Services aceasta operatiune se poate realiza cu un minimum de efort. Lavetele, rulourile si granulele absorbante pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, se utilizeaza foarte simplu, putand fi aplicate cu usurinta pe diverse suprafete care sunt atacate chiar si de uleiuri grele.

Absorbantii de ulei pe care ii comercializam apartin unor producatori renumiti din acest domeniu, printre care putem enumera: Oil Only, Chemical, Maintenance, s.a. Colaborarile pe care le avem cu aceste companii au fost inchegate datorita calitatii produselor pe care acestea le realizeaza si din dorinta de a le oferi clientilor nostri numai produse superioare.

Pentru a alege absorbantii de ulei care raspund necesitatilor voastre, va rugam sa accesati pagina de internet a companiei noastre eqserv.ro sau contactati-ne. Pe site-ul respectiv veti gasi detalii despre fiecare produs pe care il avem in stoc, intrucat in aceste randuri vom face o prezentare generala, enumerand cateva caracteristici comune. Asadar, lavetele si rulourile care abosorb uleiurile grele sunt rezistente la rupere, sunt hidrofobe (absorb uleiul, nu si apa), plutesc pe apa, recuperarea realizandu-se mai usor, se pot utiliza in tehnologia de mediu, s.a. Acestea au dimensiuni si capacitati de abosrbtie diferite, fiind ambalate in seturi cu un numar variat de bucati. Unii dintre absorbanti pot fi echipati cu cleme si acoperiti cu diverse materiale pentru a maximiza anumite proprietati (spre exemplu cu nailon industrial pentru a rezista la tensiune ridicata de tractiune).

Kiturile de interventie rapida sau kiturile de interventie reincarcabile fac si ele parte din categoria absorbantilor de uleiuri. Acestea includ saci de deseuri, un colier de prindere pentru ca produsul utilizat sa fie eliminat intr-un mod eficient, dar si lavete, baraje sau perne absorbante. Scurgerile care pot fi controlate cu ajutorul celor doua tipuri de produse sunt intre 15 litri (valoarea minima) si 900 de litri (valoarea maxima), in functie de modelul pe care il alegeti. Kiturile respective se pot transporta foarte usor, fiind etichetate corespunzator astfel incat utilizarea lor sa fie corecta.

Pe langa lavetele, rulourile si kiturile absorbante, societatea noastra comercializeaza si granule de argila sau din celuloza, destinate uzului industrial. Ele sunt capabile sa absoarba si diferite tipuri de lichide industriale, lichide pe baza de apa, combustibili, lubrifianti, etc.

Cu ajutorul absorbantilor de ulei pe care EcoQuality Services vi-i ofera, veti putea elimina uleiurile de pe diferite suprafete (industriale, santiere, pavaje, ), eficient si rapid. Fabricarea lor a fost realizata in conformitate cu normativele in vigoare pentru a va putea garanta siguranta in utilizare.

Pentru servicii de ecologizare la standarde inalte de calitate, apelati cu incredere la societatea bucuresteana EcoQuality Services. Pentru echipa firmei, consultanta de mediu, montarea, automatizarea si operarea instalatiilor de procesare a deseurilor, sunt servicii prestate la cel mai inalt nivel de profesionalism. Cerintele si necesitatile clientilor sunt prioritati pe care le tratam cu seriozitate, promptitudine si ne angajam sa le satisfacem in cel mai scurt timp.

Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu, dispunem de utilaje performante si de personal instruit. Din aceste motive (si nu numai), putem lansa promisiunea unei colaborari profitabile.