Sisteme stingere incendiu de la Antiincendiu Brasov!

ebc9358dd53b7be28017626ffe76fa3eDaca vrei sa achizitionezi si sa instalezi sisteme stingere incendiu, compania Antiincendiu Brasov proiecteaza si comercializeaza o gama larga de astfel de sisteme. Scopul acestora este de a opri actiunea flacarilor imediat ce sunt detectate. In majoritatea cazurilor acestea sunt automate, astfel ca se declanseaza automat o data ce este detectat fum sau temperaturi foarte mari. Societatea Antiincendiu Brasov este avizata sa proiecteze astfel de sisteme stingere incendiu.

Antiincendiu Brasov este un partener de incredere pentru persoane fizice si juridice, avand capacitatea de a proiecta instalatii de stingere pentru orice tip de spatiu, indiferent de dimensiune. Serviciile oferite sunt de calitate superioara, personalul fiind instruit in lucrari de proiectare si experimentat in aceasta zona de activitate. Indiferent de sistemele de care ai nevoie, echipa iti ofera solutiile pe care le astepti pentru un nivel inalt de securitate. Scopul acestora este de a evita extinderea focului, prin posibilitatea de a actiona imediat ce acesta a izbucnit. Antiincendiu Brasov colaboreaza cu furnizori de renume si alege sistemele potrivite in functie de spatiul in care se doresc a fi amplasate.

Protejeaza-te cu sisteme stingere incendiu!

Un sistem de stingere incendiu utilizeaza de obicei apa pentru stoparea extinderii flacarilor, prin intermediul sprinkler-elor montate in tavan. Acestea trebuie proiectate in asa fel incat sa acopere complet suprafata din interior. In cazul in care apa poate provoca pagube materiale, se opteaza pentru alti agenti de stingere, precum cei cu aerosoli sau gazosi. Specialistii Antiincendiu Brasov au pregatirea necesara si sunt experimentati in lucrarile de proiectare a sistemelor de complexitate mica, medie si mare. In plus, compania colaboreaza cu furnizori cunoscuti de echipamente, care garanteaza o performanta ridicata a elementelor de detectie si declansare automata. Proiectele initiate respecta standardele europene si reglementarile nationale in domeniu.

La un raport optim calitate-pret poti alege sisteme stingere incendiu profesioniste doar prin Antiincendiu Brasov. Echipa firmei ofera consiliere in alegerea sistemelor si proiectarea intregii instalatii, indiferent de complexitate si cerinte. De asemenea, acestia pot lucra dupa proiecte deja existente pentru aceste sisteme. Obiectivul acestei echipe este de a oferi solutii eficiente pentru proiectarea sistemelor pentru a te putea bucura de siguranta sporita si posibilitatea de a stinge un incendiu inca de la aparitia acestuia. In acest fel, vei putea evita pagubele materiale dar si cele umane.

Cine ofera sisteme stingere incendiu?

Compania Antiincendiu Brasov este specializata in domeniul prevenirii incendiilor, oferind solutii personalizate clientilor din Brasov si imprejurimi. Compania se adreseaza proprietarilor de spatii rezidentiale, spatii comerciale, spatii industriale si orice alte constructii care necesita masuri de protectie antiincendiu. Activitatea societatii consta in furnizarea de sisteme antiincendiu de alarmare si stingere a focului, dar si prestarea de servicii de proiectare, instalare a sistemelor de avertizare si service-ul acestora. Compania este autorizata sa efectueze lucrari in acest domeniu si respecta toate standardele europene. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Antiincendiu Brasov.

 

Datele de contact ale firmei Antiincendiu Brasov

Adresa firmei: Str. Valea Cetatii, Nr. 3, Brasov

Telefon: 0368 453 872

Email: office@tradotech.ro