Tool & IT Distribution – Pompe submersibile apa pentru utilizari multiple

Pompe submersibile apa

Pompe submersibile apaDin pacate, cand nu e seceta extinsa la nivelul intregii suprafete geografice, Romania se confrunta cu fenomenul opus: indundatiile. Am vazut numai in ultimele zile cum apele au distrus mii de hectare de terenuri agricole si au lasat multi cetateni fara gospodarii. Acum, apele s-au retras treptat, insa zonele joase ale gospodariilor, cum sunt beciurile, inca mai sunt acoperite de ape, impiedicand activitatile zilnice ale oamenilor. Din fericire, pentru cei care se confrunta cu astfel de probleme, in care au nevoie de evacuarea apelor din unele spatii joase ale caselor, exista pe piata echipamente menite sa le vina in ajutor. Este vorba de asa-numitele pompe submersibile pentru apa, echipamente care pot evacua apa din diferite spatii. O firma care va ofera o gama variata de astfel de produse este si Tool & IT Distribution din Campina.

Pompe submersibile apa, produse cu un rol deosebit in zilele noastre!

Prin insasi denumirea ei de “submersibila”, prin acest tip de pompa intelegem acel echipament extrem de util gospodariei omului, construit special pentru a fi scufundat in totalitate intr-un rezervor sau intr-un alt recipient capabil de stocare masiva. Toate componentele interioare ale acestor pompe sunt protejate de contactul cu apa. De exemplu, motorul este in mod normal sigilat in compartimente umplute cu  ulei, care la randul lor sunt protejate de contactul cu exteriorul.

Pompa submersibila Tool & IT Distribution poate fi utilizata pentru mai multe aplicari distincte, de la pomparea de substante solide mari pana la cele mai mici si pana la transferul apelor de deseu. Utilitatea acestor pompe submersibile pentru apa oferite de Tool & IT Distribution este foarte practica. Odata ce sunt scufundate in apa, aceste pompe pot fi folosite pentru mai multe intrebuintari, de exemplu pentru a stropi o gradina pe timp de vara, iar astfel va elimina efortul de a cara apa cu galeata; pentru a alimenta o locuinta cu apa necesara pentru alimentatie sau oricare alt uz; si nu in ultimul rand, sunt folosite pentru a scoate apa dintr-un beci si multe alte scopuri.

Cele doua categorii de pompe submersibile oferite de Tool & IT Distribution!

Firma din Campina va sta la dispozitie cu doua categorii de pompe submersibile pentru apa: cele pentru apa uzata si cele pentru foraje (puturi). Pompele submersibile Tool & IT Distribution sunt dispozitive electrice confectionate din inox si fonta, de o calitate ce garanteaza durabilitatea. Datorita acestor caracteristici, ele functioneaza la un nivel mai performant decat pompele cu jet. Pentru a alege corect o pompa submersibila, specialistii firmei din Campina va vor oferi sfaturile necesare pentru a putea face alegerea cea mai buna conform necesitatilor dumneavoastra. Factori precum: puterea motorului, temperatura apei sau debitul sunt doar cateva elemente de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti o pompa submersibila.

In ceea ce priveste domeniile in care se pot folosi pompele submersibile pentru apa menajera si cele pentru puturi, acestea sunt foarte variate. Astfel, daca cele pentru apa menajera pot fi intrebuintate pentru statiile de epurare din orase, sate si comune, pentru alimentarile cu apa, pentru statiile de epurare casnice, statiile de pompare a apei menajere provenite din centrele comerciale, cladiri de birouri, din halele industriale sau complexele zootehnice, cele din a doua categorie se pot folosi la alimentarile cu apa pentru orase, sate, comune etc.

In afara de aceste pompe submersibile pentru apaTool & IT Distribution mai importa si distribuie motoare, reductoare, mixere si statii de tratare/epurare a apei. Toate aceste produse sunt destinate unor aplicatii industriale diverse, precum alimentarea cu apa sau transferul de apa din industria alimentara, halele industriale, sistemele de irigatii, alimentarea cu apa potabila, industria chimica si altele.

Date de contact:

Campina, Strada B.P Hasdeu nr.19A

Telefon: 0244 331530 / 0728 843481

Articol oferit de 2biz.ro