Solar Watts – Avantajele tuburilor cu led!

1361799678_1339658582Tuburile cu led inlocuiesc lumina fluorescenta a neoanelor traditionale eficientizand costurile energetice. Cu o garantie de 50.000 de ore, tuburile cu leduri sunt foarte eficiente. Tuburile cu led Solar Watts au fost concepute in scopul de a inlocui neoanele clasice fluorescente pe baza de mercur, care nu sunt eficiente. Tuburile cu leduri ofera energie luminoasa eficienta oricarei incaperi, chiar si in spatiile comerciale, adaptandu-se perfect in suportul clasic de neon sau in grilele de 4 neoane. Acestea pot fi utilizate cu succes in locuinte personale, birouri, muzee, galerii, vitrine, hoteluri, restaurante, spitale si sali de conferinta, avand o arie larga de aplicabilitate.

Tuburile cu led au o durata de viata lunga, sunt mai eficiente decat neoanele clasice, iar costurile de mentenanta sunt reduse semnificativ. Acestea respecta normele de calitate europene si sunt prietenoase cu mediul inconjurator, intrucat nu contin mercur toxic sau plumb. In plus, produsele pot fi 100% reciclate si confera o pornire excelenta, se aprind imediat indiferent de temperatura sau de conditii. Aceste tuburi cu led sunt benefice si pentru sanatate, intrucat reduc tensionarea ochilor si durerile de cap. Generarea slaba de caldura a acestor tuburi reduce costurile de incalzire, ventilatie si aer conditionat. Produsele nu emit radiatii UV sau IR si cresc eficienta lumen-ilor. Mai mult decat atat, tuburile cu led asigura reduceri substantiale in emisiile de CO2 si o returnare excelenta a investitiei. Dimensiunile si culoarea luminii poate varia in functie de fiecare tub comercializat in parte. Neoanele cu LED inlocuiesc cu succes neoanele vechi bazate pe tehnica fluorescenta, care a fost recunoscuta inca de la inceput ca fiind una ce afecteaza atat fizicul, cat si psihicul uman.

Un alt avantaj al acestor tuburi este faptul ca neoanele cu led nu necesita la montaj decat simplul sistem de montaj al unui neon, fara a mai fi necesare starterele, balastul sau droserrele. Tuburile cu led sunt alimentate direct la tensiunea de alimentare a retelei, fara alte echipamente suplimentare, reducand astfel atat complexitatea, cat si costurile vechilor solutii de iluminat. Produsele asigura o rezistenta foarte buna la socuri si sunt necasabile. Lumina nu palpaie ca in cazul iluminarii vechi si tuburile cu led sunt rezistente la socuri mecanice. Tuburile cu led sunt o solutie economica si ecologica de iluminat de cea mai noua generatie. In ultimul rand, tuburile cu led au un design deosebit si proaspat si au o durata de viata cat jumatate din viata unui om.

Compania Solar Watts, cu sediul in Braila are ca obiect de activitate producerea, importul, distribuirea si montarea de panouri solare si corpuri de iluminat pentru functionarea energiei electrice. Daca doresti scaderea platii la energie electrica, compania ofera corpuri de iluminat pe baza de led aplice cu leduri, becuri cu leduri, lampi industriale cu leduri, spoturi cu leduri cu un consum de pana la 80% mai mic. Pentru a proteja mediul inconjurator, Solar Watts furnizeaza clientilor numai produse de inalta calitate. Pentru mai multe informatii si detalii despre tuburile cu led, contacteaza echipa Solar Watts. Consuma cat mai putina energie electrica cu ajutorul tuburilor cu led Solar Watts.

Datele de contact ale firmei Solar Watts

Adresa firmei: Str. Dorobantilor, Nr. 623, Bl.7, Braila

Telefon: 0721 381 949

Email: office@solarwatts.ro