Trisom – Noi iti punem eticheta!

trisom

Poate vi se pare un lucru banal punerea unei etichete. Si nu ne referim la modul figurat, care este facil si neintemeiat. Desi, daca facem o paralela intre a eticheta un om si un produs, primului i se aplica la inceput, fara a sti prea multe despre respectivul, pe cand produsului i se aplica la sfarsit, cand e finit, cand stii exact despre ce vorbesti si ce urmeaza sa-i comunici clientului cu respectiva nota. O sa vorbim aici despre etichetarea de produs caci merita toata atentia, spre deosebire de cea umana, care nu ne priveste si nici caracterizeaza.

trisomPe eticheta companiei in cauza scrie Trisom. Din sediul lor aflat in Bucuresti ofera clientilor pentru etichetarea produselor un serviciu complet si comod ce cuprinde: editarea, DTP-ul informatiilor, editarea si tiparirea pe etichete autoadezive. Stau bine si cand vine vorba de produse si servicii in domeniul ambalajelor. Tiparirea este realizata cu ajutorul imprimantelor de coduri de bare sau prin metoda flexografica pana la 7 culori. Tirajele mici se pot tipari la calitate foarte buna cu ajutorul imprimantelor.

Flexografia este un procedeu de imprimare din categoria “tiparului inalt” (cunoscatorii stiu despre ce este vorba) care folosește un clișeu tipografic reliefat din material flexibil. Aceasta este practic o versiune actualizata a celei clasice, care poate fi utilizată pentru tipărirea pe aproape orice tip de substrat, inclusiv pe plastic, pelicule metalice, celofan și hârtie. Este utilizată pe scară largă pentru imprimarea pe substraturi neporoase necesare pentru diferite tipuri de ambalaje alimentare (este, de asemenea, foarte potrivită pentru imprimarea petelor decorative pe suprafețe mari). Cateva dintre avantajele acestui procedeu sunt: productivitate ridicata, calitatea imprimarii, aplicarea de cerneluri metalizate si fluorescente.

Oferta de etichete Trisom cuprinde peste 200 de modele, de diferite dimensiuni si forme, din PP, PE, hartie Fasson, 3M aplicabile cu adezivi pentru produse  refrigerate, congelate sau cu adezivi permanenti. Pentru a va descurca mai bine in multitudinea de modele si a va face alegerea mai usoara, echipa noastra va sta la dispozitie cu sfaturi in alegerea celor mai potrivite produse pentru nevoile dumneavoastra. De asemenea, in cazul in care inca nu v-ati hotarat asupra unui produs sau pur si simplu nu ati gasit inca ceea ce cautati, aceeasi echipa va v-a ajuta cu posibilitatile si solutiile corecte. Daca aveti nevoie de etichete speciale, Trisom va ofera etichete tiparite la standarde de calitate inalta.

In ceea ce priveste lista de produse, aceasta este foarte lunga, incepand de la etichete pentru marcatoarele de preturi, etichete pentru bijuterii, etichete din  PVC, etichete in coli pana la marcatoare de preturi, dispensere manuale pentru aplicat etichete, aparate manuale de sigilat, pana la scotch-uri si dispensere pentru ambalat.

Compania Trisom va pune la dispozitie prin pachetele speciale si intregul proces pentru etichetarea produselor, plecand de la machetare, tiparirea etichetelor pe imprimante de cod de bare, pana la sistemul flexo pana la 7 culori, despre care vorbeam mai sus.

Codurile de bare reprezinta unul dintre cele mai eficiente metode de achizitie a datelor. Avantajul acestora este dat de siguranta cu care sunt preluate datele in sistem. Se utilizeaza in majoritatea domeniilor de activitate. Flexografia era utilizata pana acum pentru imprimarea ambalajelor de carton, dar in prezent se foloseste si pentru imprimarea ziarelor, etichetelor, etc.

Acum va invitam sa aplicati o eticheta firmei Trisom. Noi stim deja ce scrie pe ea: PROFESIONISTII!

Compania: Trisom
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Fecioarei nr. 19, Sect. 2
Telefon: 021 322 09 90 | 0722 205 270 | 0749 751 009