Sonnek Engineering – solutia ideala pentru extractia fluidelor subterane!

pompa submersibila

Pompele submerpompa submersibilasibile sunt dispozitive prevazute cu un motor aflat intr-o cavitate etansa in apropierea corpului pompei. Acestea sunt folosite subteran, in diferite domenii de activitate. Marele avantaj al acestor pompe este reprezentat de faptul ca datorita constructiei lor se pot scufunda in totalitate in lichidul ce trebuie pompat la suprafata, spre deosebire de pompele de extractie care trag lichidul, pompele submersibile au rolul de a il impinge spre suprafata. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul unei instalatii alcatuita din pompa si reteaua de distributie (de obicei realizata din tevi fabricate din materiale foarte rezistente impotriva coroziunii si oxidarii).

Principiul de functionare al acestor pompe este relativ simplu. In interiorul pompei se gaseste un arbore cotit ce antreneaza forte centrifugale care la randul lor imping lichidul spre suprafata prin reteaua de distributie. Arborele cotit este antrenat de motor. Acesta din urma nu intra deloc in contact cu lichidul, datorita faptului ca este situat intr-o cavitate etansa.

Principalele domenii de activitate in care sunt folosite pompele submersibile sunt: sistemele de canalizare, drenaj sau in cadrul sistemelor de pompare de tip industrial. Pompele submersibile pot fi introduse in interiorul pamantului, in puturi, pentru extragerea diferitelor tipuri de fluide (apa, petrol, gaze naturale etc.).

Alegerea tipului de pompa submersibila se face si in functie de lichidul extras, spre exemplu daca aveti nevoie de astfel de pompa pentru extractia petrolului, materialul din care va fi realizata pompa trebuie sa aibe proprietati de ignifugabilitate.

Firma Sonnek Engineering a fost infiintata in anul 1930, iar in ultimele 4 decade s-a specializat in domeniul tehnicii fluidelor. In acest moment, firma este una dintre cele mai importante firme din acest domeniu de pe intreg teritoriul Austriei, avand contracte incheiate cu firme de renume international atat din Austria, cat si din tarile invecinate.

Sonnek Engineering pune la dispozitia clientilor o categorie vasta de pompe submersibile ce vor satisface in intregime cerintele si nevoile clientilor sai. Fie ca doriti astfel de pompe pentru extragerea apei, a petrolului sau a gazelor naturale din interiorul scoartei terestre, firma Sonnek Engineering reprezinta solutia ideala pentru dumneavoastra, oferindu-va produse si servicii in acest domeniu de o foarte buna calitate. Dovezi ale faptului ca produsele oferite de acestia sunt de foarte buna calitate stau numeroasele contracte incheiate cu firme de prestigiu din domeniul extragerii fluidelor.

Pompele submersibile realizate de firma sibiana sunt fabricate si proiectate in intregime de profesionisti calficati in domeniu. Materialele din care acestea sunt realizate prezinta o rezistenta crescuta impotriva conditiilor aprige de lucru subtpompa submersibilaeran, astfel ca ele sunt rezistente la coroziune, oxidare si au o durata de viata foarte lunga. In functie de nevoile si cerintele dumneavoastra, pompele submersibile vor fi realizate fie din fonta gri, bronz sau din inox. Avand proprietati diferite, aceste materiale vor satisface exigentele oricarui client, indiferent de locatia si aplicatia unde vor fi folosite pompele.

Apa va fi dusa la suprafata prin reteaua de distributie. Aceasta este realizata din cabluri si tevi conectate la pompa submersibila. Materialele din care sunt realizate acestea sunt foarte rezistente la umezeala si la functionarea subacvatica.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.scriuceva.ro.