Star Curier – Expertul tau in transportul coletelor!

star curierPrin aparitia si dezvoltarea magazinelor online, totul se cumpara si se vinde intr-un ritm accelerat si intr-un timp cat mai scurt. Pentru facilitarea comenzilor online, serviciile de curierat rapid s-au extins si s-au adaptat cerintelor clientilor. Star Curier ofera servicii de curierat rapid si eficient in Bucuresti. Curierat rapid semnifica pentru Star Curier livrarea si preluarea pachetelor intr-un interval de timp de 24 de ore sau chiar mai repede. Star Curier ofera expedieri standard, speciale sau personalizate, pe plan national sau international, in regim de livrare normal sau de urgenta. Star Curier ofera servicii competitive, livrari rapide si prompte, aducand solutii adaptate la evolutia tehnologica si tendintele consumatorilor.

Mijloacele de transport si rutele alese sunt intotdeauna in beneficiul clientilor pentru ca pachetele si documentele sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp posibil si in conditii de maxima siguranta si confidentialitate. Din momentul preluarii comenzii, angajatii Star Curier trateaza cu profesionalism fiecare situatie. In cazul documentelor confidentiale sau secrete, firma asigura transport cu agent de paza insotitor pentru ca ajungerea la destinatie sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta. Star Curier se diferentiaza prin calitatea serviciilor furnizate si prin promptitudinea livrarii marfurilor, a documentelor, cadourilor si altor pachete.

Star Curier ofera servicii personalizate pentru fiecare client in parte, iar pentru a respecta termentul de livrare, chiar si in conditii de trafic aglomerat, Star Curier foloseste mijloace de transport potrivite. Serviciile de curierat oferite sunt disponibile atat pentru companii mici, medii sau mari, cat si pentru persoane fizice. Comanda poate fi facuta prin diferite mijloace, cum ar fi telefonic, on-line sau prin e-mail, iar programul de colectare si livrare al pachetelor poate fi adaptat cerintelor fiecaruia. In cazul in care destinatarul nu este gasit la domiciliu, firma Star Curier anunta expeditorul prin e-mail sau telefonic si poate depozita gratuit pachetul timp de 5 zile calendaristice, in vederea redirectionarii sale. Clientii pot monitoriza statusul comenzii online pe site-ul startransportcurier.ro dupa numarul AWB. Star Curier preia automat expedierile la flux constant de comenzi, iar tarifarea serviciilor se realizeaza fara a aplica indice de carburant.

Cu sediul in Bucuresti, Star Curier ofera solutii adecvate pentru a facilita transportul rapid al pachetelor si produselor. Fie ca este vorba de companii medii, mari sau multinationale, Star Curier a reusit sa atraga multi clienti prin calitate si profesionalism. Pentru a oferi servicii cat mai variate si complexe, Star Curier ofera si servicii de expedieri peste hotare. Serviciul international este stabilit in conformitate cu cerintele actuale ale pietei fiind structurat pe doua tipuri, standard sau express si se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si celor fizice. Pentru livrari in UE, termenul de livrare este de 24-48 de ore in cadrul serviciului express si 48-96 de ore pentru serviciul standard.

Pentru mai multe informatii despre serviciile de curierat rapid oferite de Star Curier, precum si pentru a beneficia de aceste servicii, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Solicita serviciile de curierat rapid oferite de Star Curier pentru ca pachetele si documentele tale sa ajunga in siguranta la destinatie!

Datele de contact ale firmei Star Curier

Adresa firmei: B-dul Timisoara, Nr. 92, sector 6, Bucuresti

Telefon: 0723 249 220

Email: comenzi@starcurier.ro