Pensiune Casa Mraco Cazanele Dunarii – un loc numai bun pentru un popas!

casa mracoAi auzit de Pensiune Casa Mraco Cazanele Dunarii? Daca nu cunosti alt loc pentru o sedere cat mai placuta aproape de Cazane, esti invitat sa te opresti chiar si pentru un scurt ragaz la Casa Mraco, o cabana amenajata cu mult bun gust pentru toti cei care ajung sa ii treaca pragul. Vei avea parte de o experienta de vis multumita tuturor facilitatilor oferite de cei de la Casa Mraco, dar si frumusetilor naturii prin obiectivele turistice din imprejurimi pe care nu trebuie sa le ratezi.

Casa Mraco – o pensiune Cazanele Dunarii care te va cuceri pe loc

Cauti o pensiune Cazanele Dunarii? Poti verifica oricand daca la Casa Mraco mai sunt locuri de cazare. O astfel de cabana amenajata in stil rustic atrage mii de turisti in fiecare an in regiunea Cazanele Dunarii. Frumusetea locului, dar si facilitatile numeroase oferite sunt doar cateva motive care ii fac pe turisti sa aleaga aceasta pensiune.

Daca iti doresti cazare intr-o pensiune in stil cabana la Cazanele Dunarii, poti petrece un weekend sau un concediu de vis multumita celor de la Casa Mraco. Aceasta pensiune se afla in comuna Duhova, chiar pe Lacul Mraconia, fiind dotata si amenajata corespunzator pentru a putea deservi  tuturor celor interesati.

Un astfel de loc intr-o regiune de o frumusete aparte iti va garanta in orice moment confortul, linistea si intimitatea de care ai nevoie ori de cate ori esti in vacanta. Aproape de locatia pensiunii Casa Mraco, se gaseste Parcul National Portile de Fier, Pestera Ponicova si Veterani, Manastirea Sfanta Ana, Cazanele Dunarii: ar fi pacat sa nu iti faci timp sa vizitezi aceste obiective si totodata, sa nu optezi pentru un tur al lor cu o barca cu motor.

Casa Mraco este situata intr-un loc aparte, in mijlocul naturii unde esti invitat sa te relaxezi si sa te odihnesti in voie in poienita, dar si la o partida de pescuit pentru a-ti putea incerca norocul. Fie ca este vorba despre o minivacanta, fie de un sejur adevarat, Casa Mraco iti va face sederea cat mai confortabila si frumoasa.

Planifica un concediu la pensiunea Casa Mraco Cazanele Dunarii!

Este oricand binevenita o iesire la Casa Mraco, o pensiune aproape de Cazanele Dunarii unde te vei putea bucura de frumusetiile naturii, dar si de liniste departe de griji si probleme cotidiene. Casa Mraco este o destinatie perfecta daca nu stii unde ti-ai putea petrece vacanta de iarna sau ziua ta: decorul aparte plin de verdeata te va cuceri imediat.

Cei de la Casa Mraco detin un numar de 13 locuri de cazare disponibile in 4 dormitoare si 2 livinguri: toate camerele dispun de Internet, cablu TV, aer conditionat, centrala termica etc. Turistii care vor sa stea mai mult pe afara au la dispozitie loc pentru foc de tabara, loc pentru gratar sau o mancare la ceaun, 2 foisoare, poienita etc; intr-un cuvant, vei dispune de tot ce iti doresti pentru a te simti cat mai confortabil.

Casa Mraco este un loc de poveste unde poti alege sa petreci doar cateva zile sau un concediu intreg si nu vei apuca sa te plictisesti niciodata. Afla daca cei de la pensiunea Cazanele Dunarii mai dispun de camere libere si rezerva una sau intreaga cabana pentru un sejur cu totul special!

Pensiune Casa Mraco te asteapta sa explorezi oricand zona Cazanele Dunarii!