Tesaturi din sarma produse de firma New Pro Tsr

Sarma este un materitesatura sarmaal cilindric, sub forma de fir flexibil, de natura metalica. Sarmele sunt folosite pentru a suporta diferite sarcini mecanice si pentru a transporta semnale de telecomunicatii si energie electrica. Ea este realizata, in general, prin tragerea metalului pintr-o gaura intr-o matrita.

Sarma are foarte multe utilizari. Aceasta reprezinta materia prima pentru multe produse metalice, precum: tesaturile de sarma, arcuri metalice, folosite in industria ingineriei mecanice. Mari cantitati de sarma din aluminiu, cupru sau nichel au fost folosite pentru telefonie si pentru serviciile de date, ca si conductori de energie electrica, dar si pe post de surse de energie.

In antichitate, bijuteriile contineau, in general, sub forma de lanturi, mari cantitati de sarma. Benzile de metal rasucite intre ele deveneaeu fire rotunde solit, de natura metalica.

Firele de sarma de forma patrata sau hexagonala erau realizate folosindu-se o tehnica de matritat.

Mari cantitati de sarma au fost folosite pentru realizarea custilor, suspensiilor masinilor, etc. Arcurile mecanice din fire de sarma din otel inoxidabil, tratate anticoroziv au fost adesea folosite in industria constructoare de masini pentru realizarea de suspensii, dar si in cadrul altor sisteme ale masinii.

Firele de sarma sunt folosite si pentru realizarea acelor de pescuit, cuielor, agrafelor de par, etc. Nu ar trebui sa spunem in ce industrii se foloseste acest material, ci, mai degraba, in ce industrii nu se foloseste, acestea fiind foarte putine la numar.

Nu toate metalele sau aliajele metalice au capacitatea fizica de a fi trase in fire de sarma. Acestea trebuie sa fie buni conductori si foarte rezistenti la comprimare. Metalele cele mai bune pentru realizarea firelor din sarma sunt platina, argintul, fierul, cuprul, aluminiul si aurul.

Societatea timisoreana New Pro Tsr din Timisoara a luat fiinta in anul 2004 si este o companie al carui capital este integral privat. Principalul domeniu de activitate al firmei il reprezinta producerea si distribuirea de tesaturi din sarma si table perforate sau table expandate. Firma timisoreana s-a dezvoltat punand accent pe calitatea produselor oferite clientilor si, odata cu trecerea timpului, serviciile prestate de profesionistii din care este alcatuita o conduc in topul societatilor din acest domeniu. Daca va doriti tesaturi din sarma pentru filtrare sau pentru uzul general, solutia ideala este reprezentata de firma timisoreana New Pro Tsr.

Tesaturile din sarma produse si distribuite de compania timisoreana pot fi folosite pentru realizarea unor filtre (sarma realizata din otel, neagra sau zincata sau sarma din otel inoxidabil pentru rezistenta impotriva coroziunii), pentru uzul general (acestea vor fi realizate in functie de cerintele si nevoile clientilor, avand doua sau mai multe ochiuri pe cm2, din otel sau otel inoxidabil) saupentru decorticarea cerealelor, alegand tesaturile din sarma create special in acest sens. Acestea din urma vor fi de mare folos in activitatile agricole din zona cerealelor.

Clientii firmei pot alege tesatura din sarma preondulata, folosita in cadrul diferitelor activitati de uz general.tesatura sarma

Prin profesionalism si seriozitate, firma New Pro TSR  devine  partener de incredere pentru clientii sai, oferindu-le acestora produse realizate din sarma de calitate, in conformitate cu standardele internationale.

Puteti citi un articol interesant despre transportul molozului accesand link-ul urmator: http://www.scriuceva.ro/?p=2992 .