Tim Net Service Group – case de marcat eficiente si de calitate!

casa de marcat

Casa de marcat este, prin definitie, un dispozitiv mecanic sau electronic ce este folosit pentru calcularea si inregistrarea tracasa de marcatnzactiilor comerciale dintr-un magazin. Pe langa aceasta functie, casa de marcat are atasat si un sertar ce se actioneaza prin tragere, in care se tin banii. La efectuarea unei tranzactii comerciale, casele de marcat moderne vor scoate automat si un bon fiscal.

In cele mai multe cazuri, cutia unde se tin banii se poate deschide numai dupa ce o vanzare a fost inregistrata,  cu exceptia deschiderii cu ajutorul cheii. Cheia de la o astfel de casa de marcat este, de obicei, la indemana proprietarului societatii. Efectul acestui tip de deschidere a cutiei de bani este, in mod evident, reducerea riscului ca angajatul sa poata fura din bani, fara a inregistra o vanzare. De fapt, acesta este si principalul motiv pentru care au fost inventate casele de marcat.

Prima casa de marcat a fost inventata de americanul James Ritty, imediat dupa Primul Razboi Civil American. Acesta detinea o afacere si datorita furtului realizat de angajati, a decis sa recurga la inventarea unui astfel de dispozitiv, pe atunci mecanic, de securizare a vanzarilor si al banilor firmei.

Mult mai tarziu, la inceputul anilor 1900, a fost inventata si prima casa de marcat bazata pe  un motor electric de actionare.

Casele de marcat includ un buton inscriptionat NS, abreviere de la “No Sale”. Cand vanzatorul va apasa pe acest buton, compartimentul in care se tin banii se va deschide automat. Odata apasat acest buton, casa de marcat creeaza un bon pe care este tiparit faptul ca nu exista o vanzare si in acelasi timp, in baza de date a casei de marcat este inregistrata operatiunea.

Casele de marcat, in functie de constructia lor, pot fi dotate cu mecanism de deschidere prin cheie sau printr-o parola.

In cele mai multe cazuri, casele de marcat moderne sunt atasate la dispozitive de scanat codurile de bare.

Compartimentul in care se tin banii unei case de marcat este realizat dintr-un material rezistent si poate fi incorporat in interiorul casei de marcat, sau atasat in mod separat acesteia.

Firma timisoreana Tim Net Service Group ofera clientilor o gama diversificata de aplicatii software si hardware pentru afacerea lor. Dintre aceste aplicatii, enumeram urmatoarele produse: case de marcat, imprimante, monitoare cu touchscreen, cantare electronice, cititoare de carduri, sertare de bani etc.

In cazul in care aveti nevoie de o casa de marcat, firma timisoreana va ofera solutia ideala, comercializand diferite tipuri de case de marcat:

  • Casa de marcat Sapel Euro  HT358 – doua imprimante, viteza de imprimare de 75 mm/sec;
  • Casa de marcat Sapel  Shop HT238 – doua imprimante, viteza de imprimare de  75 mm/sec, 67 taste programabile, ecasa de marcatcran digital cu 18 digit-uri;
  • Casa de marcat Total S – acest tip de imprimanta este destinata magazinelor mici, barurilor etc. Este dotata cu o singura imprimanta termica, afla-numerica si va satisface nevoile oricarui patron de magazin sau bar.

Pentru alte detalii legate de produsele comercializate, nu ezitati sa contactati reprezentantii firmei Tim Net Service Group.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.scriuceva.ro